2777
2789

اگه میخواید کنکور بدید باید ثبت کنید سوابق رو و اگه قبل از تاثیر معدل دیپلم گرفتید امسال باید یازدهم و دوازدهم رو ایجاد سابقه کنید یعنی خرداد امتحان بدید

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

اگه میخواید کنکور بدید باید ثبت کنید سوابق رو و اگه قبل از تاثیر معدل دیپلم گرفتید امسال باید یازدهم ...

کلا دیپلم و پیش دانشگاهی قبل از سال ۸۴ بوده

برای تایید سوابق تحصیلی باید بریم تو سایت سنجش 

قسمت ثبت نام آزمون _ اونجا یه گزینه داره مشاهده و تایید سوابق تحصیلی که از طریق اون میریم تو سایت آموزش و پرورش و تایید سوابق رو انجام میدم 

اما برای این دیپلم که قبل از سال ۸۴ بوده تو اون قسمت هیچ گزینه ای نداره ،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواید کنکور بدید باید ثبت کنید سوابق رو و اگه قبل از تاثیر معدل دیپلم گرفتید امسال باید یازدهم ...

هیچ گزینه ای نداره و و زده موردی یافت نشد 

خب از کجا باید سوابق اینو تایید کنم ؟ 

تاییدیه تحصیلی رو انجام دادم ولی تایید سوابق تحصیلی رو نه 

انتخاب رشته بدون کنکور هم انجام دادم ولی بازم تایید سوابق تحصیلی رو نه

هیچ گزینه ای نداره و و زده موردی یافت نشد خب از کجا باید سوابق اینو تایید کنم ؟ تاییدیه تحصیلی رو ان ...

مهلت تایید سوابق از 26 اذر بوده و تموم شده به اموزش پرورش شهرتون  برید ثبت درخواست کنید برای مشاهده تاییدیه تحصیلی که یه کد به شمارتون میاد که به صورت الکترونیک براتون ارسال میشه دوتا مدرک تاییدیه تحصیلی و سوابق تحصیلی یا همون ریز نمرات براتون ارسال میشه که مبلغ هرکودوم هم 100 هزار تومنه از سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی هم میتونید به صورت مجازی اقدام کنید

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️