2777
2789

تو مخی میده یوبسه ماغه یه فرد افسرده روانی که گیر من افتاده خیلی شخصیتش تاکسیک و مفیه ولی فکر میکنه خداست فکر می‌کنه همه بدن خودش خوبه همش داره با این و اون دعوا می‌کنه و حسرت زندگی بقیه رو می‌کشه دیگه تک تکمون رو روانی کرده هممونم همینو میگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اصلا خوشم نیومد راجب چیزایی که بهش گفتی.هرچقدرم بد باشه حرمتش رو نگه دار گلم

اومده به من میگه پیر دختر بهم میگه تو هرچقدر هم درس بخونی موفق نمیشی تهش میشی کو..ن شور دختر فلانیو نگاه درس نمی‌خونه ولی همش خونه تمیز می‌کنه 

حق ندارم چیزی بگم؟داداشم بهم سپرده که یجوری اینو ببریم پیش روانپزشک 

اولین کار که میتونی کنی اینه اصلا به کاراش فک نکنی ذهنت رو از این خیالات و افکار رها کن

بخدا برام شده غده سرطانی سعی میکنم کاری به کارش نداشته باشم اصلا حرف نزنم ولی به حرفایی میزنه یه جنجال هایی به پا می‌کنه که نگم 

اومده به من میگه پیر دختر بهم میگه تو هرچقدر هم درس بخونی موفق نمیشی تهش میشی کو..ن شور دختر فلانیو ...

شما چی کاری در حقش نکردین که به اینجا برسه؟

اگه نه که ببرین پیش روانپزشک . درهرصورت شما هم ادمین سلامت روان شماهم مهمه نباید اذیت بشین 

اومده به من میگه پیر دختر بهم میگه تو هرچقدر هم درس بخونی موفق نمیشی تهش میشی کو..ن شور دختر فلانیو ...

بالاخره خونه تمیز کردن و اون شوری خوبه یا بد:)حتما اعصاب نداره الانا ،از اول اینطور بود؟

شما چی کاری در حقش نکردین که به اینجا برسه؟اگه نه که ببرین پیش روانپزشک . درهرصورت شما هم ادمین سلام ...

فقط دلش میخواد عین بقیه فلان باشه بیسار باشه 

یعنی روان منو بابامو داداشمو خراب کرده 

درس میخونم هی بهم زل میزنه منم نمیتونم بخونم میگه به هیچ جایی نمی‌رسی