2777
2789
عنوان

گودی چشم بعد از تزریق ژل

142 بازدید | 7 پست

دوستان من ۱۷ روز پیش یه ژل گونه و روش ژل اسید هیالورونیک تزریق کردم برای آبرسانی. الان زیر یکی از چشمام گود افتاده. کبودیش کمرنگ شده ولی گودیش بیشتر شده. علتش را میدونید؟

خب اون ناحيه ژل بيشتر تزريق شده و برامده شده چشمت گودتر ديده ميشهحالا تا ده روز ديگه صبر كن ببين چي ...

اره زیرش برامده تره. به نظرتون بعد از ده روز چکار کنم؟ اگر همینطوری موند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تزریق گونه زیر چشم گود میشه

تو یکی از پیجا دیده بودم دکتر واسه خانمه که تزریق گونه میخواست گفت اول زیر چشم و خط لبخند تزریق میکنم پایه نگه دارنده داشته باشه چشمتم گود نشه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
بعد تزریق گونه زیر چشم گود میشهتو یکی از پیجا دیده بودم دکتر واسه خانمه که تزریق گونه میخواست گفت او ...

اره اتفاقا هم خط خنده ام بیشتر نمود پیدا کرده هم زیر چشمم افتاده😑😑

اره زیرش برامده تره. به نظرتون بعد از ده روز چکار کنم؟ اگر همینطوری موند

اگه اين ك برامده هست رو دوست داري بايد اون طرفي هم شكل همين بشه برات تزريق كنه يكم

بهت گفت برا ترميم يكماه بعد بيا؟ و چيزي از ژل بهت پس داد؟

اگه اين ك برامده هست رو دوست داري بايد اون طرفي هم شكل همين بشه برات تزريق كنه يكمبهت گفت برا ترميم ...

نه هیچی نداد بهم. گفت ژل گونه ات حداقل شش ماه میمونه ولی برای اسید هیالورنیک هر دو هفته بیا. گفتم هیالورنیک همون مواد بد خودته که دارم به صورتت تزریق میکنم چون پوستت خیلی بی آبه. به نظرتون چکار کنم الان؟

نه هیچی نداد بهم. گفت ژل گونه ات حداقل شش ماه میمونه ولی برای اسید هیالورنیک هر دو هفته بیا. گفتم هی ...

خب برو بهش بگو

خاهر من پيش بهترين دكتر رفت ولي اون گفت يكماه بعد برا ترميم بيا و يك مقدار هم از ژل نگه داشت بهش پس داد 

چون ممكنه قرينه در نياد كار