2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان نظرات خوبی دارن تغذیه هم تاثیر داره سعی کن غذای سالم بخوری 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تاثیر داره؟

برای من تاثیرداره 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

مام خارجی یا زاج سفید پودر کن زیر بغلت خیس کن بزن من ۱۲ ساله استفاده می‌کنم از زاج

زاج سفید هم کرده زیر بغلتون رو درسته؟ 

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

هر روز بدنتو بشور 

مام شوون استفاده کن عالیه

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

عزیزم بوی بد عرق بابت این هست که ما بدونیم که در سلامت کامل هستیم و تمام سموم بدنمون داره دفع میه

من هم عرق های شدیدآ بدبو دارم

ولی نمیشه این مدلی زندگی کرد بنابراین من الآن پونزده ساله که پودر مردابسنگ میزنم زیر بغلم

وقتی از حمام میایی بیرون هنوز زیربغلت نمناک و خیس هست با پنبه بزن به زیر بغلت

البته میگن چون سرب داره سرطانزاست ولی من نمیتونم استفاده نکنم چون آبروریزی میشه. از مام هم استفاده کردم اینهمه نگهدارندگی نداره مثه مردابسنگ. برای همین مردابسنگ رو ترجیح میدم حتی اگه برات مقدور نباشه مثلآ چند رو حمام بری اصلآ معلوم نمیشه که حمام نرفتی

هرروز حمام 

مام زدن 

ادویه وسیر زیادنخور  وگوشت واقعا بوی عرق بد بو میشه

بجاش سبزیجات میوه جات غذای سبک 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بزارید من یکم پز بدم🤣

آقا من زیر بغلم اصلا عرق نمیکنه.  حالا مگه خیلییییییی گرم باشه و زیاد لباس پوشیده باشم اونم اگه قبلش بادی اسپلش زده باشم عرقم بو همون رایحه رو میده...

میدونید ۹۹ درصد زیر بغلا بخاطر عرق زیاد تیره میشن؟

من یه لکه سیاهم نرفته

از وقتی لیزرم رفتم شفاف شفافم شده

یه تعلیقی سیاسی🤕