2777
2789

خیلی می‌شنوی که طرف میگه همه زن‌ها ذاتشون خیانته

یا این که می‌شنوی مرد ها خیانت کارن

طرف با خودش فکر نمیکنه تو یک رابطه هم زن هست هم مرد.. یعنی همون قدر زن خیانتکار هست مرد خیانتکار هست این آدما هم از فضا یا کشور خارجی نیومدن همین آدمای که دارن تو جامعه زندگی میکنن تو اینستاگرام هستن تو نی نی سایت هستن تو کوچه و خیابان هستن تو فامیل هستن تو دوستان هستن تو ادارات هستن ،...

چرا خودمونو گول می‌زنیم که چیو ثابت کنیم ؟

مرد هوله و خیانتکار زن گولش نخوره

زن خیانتکار و هرزه اس مرد گولشو نخوره

من کاری به مرد ها ندارم طرف با طرف شب و روز چت می‌کنه باهاش می‌ره خونه خالی یا جای خلوت پای خودش بعد انتظار داره طرف بهش دست نزنه و دستم زد بیاد بگیرتش و اگر باهاش ازدواج نکنه مرد خیانتکاره؟

نه عزیزم وقتی با یک مرد پا میشی میری خونه خالی یا جای خلوت و اون کارها رو می‌کنی تو برای اون مرد یک هرزه بیشتر دیگه نیستی و جز موارد اندک و نادر که اونم زندگیشان پایدار نیست با تو ازدواج نمیکنه 

اون مرد کثافته ، لجنه، هرزه است ، هوله تو چرا باهاش میری ؟ انتظار داری با یک مرد بری خونه خالی و جای خلوت شطرنج بازی کنید ؟ که میگید اعتماد کردم گولم زد ؟

ببینید و قبول کنید جامعه به لجن کشیده شده

نه فقط مرد بیشتر مقصره نه زن بلکه هردو به یک اندازه مقصرن.

اونی که شوهرتان باهاش داره خیانت می‌کنه یک زنه.

یا اونیکه زنتان باهاش خیانت می‌کنه یک مرد.

بیشتر تقصیرو زنا دارم ..تا زن نباشه مرد چطوری میخواد خیانت کنه ..الان زنا واسه ی ناهار خودشونو راحت در اختیار میزارن ..چ توقعی از مردا داری ...

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر تقصیرو زنا دارم ..تا زن نباشه مرد چطوری میخواد خیانت کنه ..الان زنا واسه ی ناهار خودشونو راحت ...

وقتی هیچ ارزشی برای بدن خودشان ندارن و قیمتشان ارزانه دیگه آدم چی بگه 

وقتی هیچ ارزشی برای بدن خودشان ندارن و قیمتشان ارزانه دیگه آدم چی بگه

ای گفتیییییی...ارزش ماهارم پایین اوردن ..یکم ک سفت سخت وایمستی میگن گمشو ریخته تو خیابون از تو قشنگتر و خوشگلتر

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

وقتی خیانت میبینی فقط شریک زندگیت مقصره چون اون باهات عقدنامه امضا کردهنه زنای خراب و مردای هول تعهد ...

درست ..وقتی من ک زنم با عشوه ی زن تحریک میشم مزد بدبخت چیکار کنه پیامبر ک نیست ..

باز زنا لجن ترن .الان یه زن اومده صیغه پدرشوهرم شده ۴۰ساله و۷۱ ساله تف حیف روصورت پدرشوهرم و البته برا زن هم همین طور سیاه سوخته ولی برا پول اومده شوهرم منم ازخودبی خودشده که چه طور پدرم تونست منم میتونم

درست ..وقتی من ک زنم با عشوه ی زن تحریک میشم مزد بدبخت چیکار کنه پیامبر ک نیست ..

هیچ زنی الکی به یه مرد متاهل چراغ سبز نمی‌ده ببین مرد چه خودشیرینی کرده که دارن واسش مزه میریزن.

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
ای گفتیییییی...ارزش ماهارم پایین اوردن ..یکم ک سفت سخت وایمستی میگن گمشو ریخته تو خیابون از تو قشنگت ...

الان من سخت سفت اومدم قهرخونه پدرم شوهرم داره یواش یواش زرمیزنه تا خیانت تلفنی میکنه رو روکنه وادامه ماجرا .

الان من سخت سفت اومدم قهرخونه پدرم شوهرم داره یواش یواش زرمیزنه تا خیانت تلفنی میکنه رو روکنه وادامه ...

الهی ک خدا ازشون نگذر باعث خراب زندگی مردم میشن ...قهر نکن بدتر میشه ای کاش با محبت خرش میکردی ..تو قهر کنی اون بیشتر محبت میکنه نزدیک میشه