2777
2789

اینقدر دلم پره اومد یه نصیحتی کنم برم 

دختر خانمای گل حتماااا دانشگاه برید ، و پشت کنکور نموندی که خسته بشید دیگه دانشگاه نرید .

من پشت کنکورم بودم حداقل نکردم یه رشته الکی برم .

وقتی یادم میفته تفاوت رفتاری خانواده 

با من که دانشگاه نرفتم 

با خواهرم که چند سال پیش دانشگاه میرفته چقدر زیاد 

اعصابم بهم میریزه 

من با 21 سال سن تنها نباید جایی برم چون تا حالا نرفته بلد نیست 

کلاس زبان میرم میگن وای پسر تو کلاسشون داداشم اومده میگه گروه چت دارید میگم آره بده گوشی ببینم پسرا توش هستن یا نه 

اینستام ریختم ، داداشم میگه اینستا میخوای چیکارت 

هر 5 ماه یه بار میخوام برم بیرون با یدونه دوستم ، میگن نه نروووو بمون خونه 

حالا آجیم 8 سال قبل که همسن من بود.

اینستا داشت با هم راحت چت میکرد 

هر موقع میخواست جایی بره بهش اطمینان داشتن 

چرا؟؟؟؟؟؟ چون دانشگاه رفته جامعه دیده است 

با دوستاش بعضی وقتا از دانشگاه میرفتن بیرون 

ولی من بدبخت کردن تو خونه 

همش میگن کار داریم

کار داریم سگ تو این زندگی 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

مشکل از برخورد خانواده ست نه صرفا این موضوع...هر چند در کل حقه اینکه دانشگاه رفته ها مقبول‌ترن توی خانواده های بیشتر سنتی و قدیمی..یعنی فهمیده تر مثلا! من خودم صرف نظر از اینکه دانشگاه چیزی درسی ازش نمیشه یاد گرفت و مدرکه فقط، ولی خیلی چیزا آدم توش یاد میگیره. خیلی ارتباطات اجتماعی آدم قوی میشه و اون بحث پسر دختری و...عادی میشه. برای نسل ما که این بود.اما نیل جدید بعید می‌دونم اینطور باشه چون روابط عوض شده. من خودم تحصیلاتم بالاتر از خواهرم بود ازش کوچکتر بودم،خواهرم سرکار رفت کارمند شد من موندم خونه خانواده کارم نداشتن یا داشتنم من محل نمیزاشتم میرفتم کلاس هنری و...ولی اونو بیشتر قبول داشتن و متاسفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از برخورد خانواده ست نه صرفا این موضوع...هر چند در کل حقه اینکه دانشگاه رفته ها مقبول‌ترن توی خ ...

حرفاتون درسته ،

خانواده ها ی سنتی همینطور

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
اصلن ربطی نداره به دانشگاه رفتن یا نرفتن من23سالمه لیسانس دارم حتی یه مدتم کار کردم اما رفتار خانواد ...

چی بگم والا