2777
2789

بچه ها اول بگم که به جان بچه هام به قران این داستان واقعی هست نگید الکی 

برادر شوهر من چون بچه کوچیک خانواده است همه فامیل از خاله های شوهرم تا عمه های شوهرم و مادرشوهرم و....عاشقق برادر شوهرم هستن

برای همین در جوونی برادر شوهرم خودش گفته که من دوست ندارم کار کنم چون درس خوانم نبوده 

اسم برادر شوهرم امیر حسین

امیر حسین از 3سالی که من با شوهرم ازدواج کردم بیکاره و خواهر شوهر بزرگم خرج امیر حسین و زنش و میده

به قران قسم هر ماه کلی پول براش میریزه

خواهر شوهر بزرگم دکتره و خیلی پولداره و چون شوهر نداره برای همین از کل درامدش خیلی بیشتر از نصف درامد خواهر شوهرم رو برادر شوهرم اینا خرج میکنن 

اگر هستید بقیش و بگم....

مامان سه قلو ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشابحال امیرحسین چه خواهرخوبی داره ،والابرادرای منم خیلی پولدارن ولی یقرونم به ماحتی بعنوان کادووهدیه نمیدن

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

جاریم(زن امیر حسین)اسمش سعیده هست

از دل روستا اومده حتی یک خونه درست نداشتن

به لطف خواهر شوهرم هر وقت من میبینمش سعیده و امیر حسین رو از کفش و لباس جدیده تا کیف و کفش و همه چیش

حالا تا اینجا اوکی

از 3سالی هست که امیر حسین و سعیده از صبح که بلند میشن میرن بیرون و صبحونه و ناهار و شام و بیرون توی گرون ترین های تهران میخورن تا نصفه شبب بیرونن و یک راننده هم دارن تازهههه

خب چون بیکارن هر روز بیرونن

همه پاساژ های تهران و رفتن

یک بار ما باهاشون رفتیم بیرون امیر حسین برای شما سوپ سفارش داد دو نوع غذا دسر چایی نوشابه و تازه 70درصد غذاشم نخورد

حالا تا اینجا اوکی 

دیروز اومدن خونمون و فهمیدم خواهر شوهرم برای امیر حسین خونه 110متری توی یوسف اباد خریده

.......

مامان سه قلو ها

غیرت نداره؟ 😐خوبه زن دادن بهش.چند سالشه؟

امیر حسین 28سالشه و زنش هم 28سالشه

خواهر شوهرم میگه اگر به امیر حسین پول ندم زنش ولش میکنه میره

یعنی عشق که نیست برای پول ازدواج کردن

مامان سه قلو ها