2777
2789

یه اپلیکیشن بانک داری برای بانک پاسارگاد اگه نداری نصب کن چیز خوبیه کد منو هم بزن هم ۴۰ هزار به من میده هم به شما بعد هم میتونی بدون ضامن وام برداری کارتت هم میارن درب منزل 

این هم کد دعوت من

LGL45Q

ممنون میشم هر کی میخواد نصب کنه کد منو بزنه 😍

بانک 

بانک پاسارگاد 

وام میده اول ی تومنی بعد میره بالا تر 

شرایط داره وام هاش 

من ی ۱۰ تومنی برداشتم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قسطاش ماهانس؟؟ چند درصده

مثل ی تومنی برداری یا ی جا پرداخت می‌کنی یا تو ۴ قسط هر قسط ۱۸ تومن اضافه میشه 

۱۰ تومنی ۱۲ماهه ۲۳ درصد سود سالانه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
یه اپلیکیشن بانک داری برای بانک پاسارگاد اگه نداری نصب کن چیز خوبیه کد منو هم بزن هم ۴۰ هزار به من م ...

عزیزم این برنامه هم ۴۲ میده خیلی هم آسونه ثبت نامش 

https://omp.exchange/referral/EUY4KQOS1

خب میشه باهاش چیکار کرد؟

مثل بقیه کارت های بانکی دیگه انگار یه حساب توی بانک پاسارگاد باز کردی کارت به کارت و شارژ و اینترنت میتونی بگیری و وام بدون ضامن بگیری و دوستاتون رو دعوت کنید و هدیه عضویت بگیرید و سرمایه گذاری کنید سپرده کنید حتی وکالتی کنید و ماشین ثبت نام کنید 

چقد من از این چیزا سر در نمیارم 😐🦦

وام میخوای ؟