2777
2789

من ک32 هفته باردارم اینقدر خسته شدم از بارداری همش میگم کاش زودتر بگذره واقعا شب بیداری ها پیشم آسون تر از اینه ک هی نگران باشم و تو استرس باشم و سنگینی شکمم رو تحمل کنم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
من ک32 هفته باردارم اینقدر خسته شدم از بارداری همش میگم کاش زودتر بگذره واقعا شب بیداری ها پیشم آسون ...

منم تو بارداری همش میگفتم زود بدنیا بیاد الان دلم برا بااون روزا تنگ شده ☺خیلی زود میگذره تا میتونی بخواب 

مرسی خداجونم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز سیر خوابیدم تازه بیدار شدم خیالم راحت بود بچه ها تعطیل،  پسرم ۷ ماهشه دائم باید بیدار بشم بهش،شیر بدم یه طرف کمرم بی‌حس شده از بس به پهلو بودم شب تا صبح😅

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
امروز سیر خوابیدم تازه بیدار شدم خیالم راحت بود بچه ها تعطیل، پسرم ۷ ماهشه دائم باید بیدار بشم بهش، ...

خداحفظش کنه باز ۷ ماهه خوبه برامن ۲۰ روزشه 😙

مرسی خداجونم..
خداحفظش کنه باز ۷ ماهه خوبه برامن ۲۰ روزشه 😙

آخی خدا حفظش کنه 

پس هنوز دل دردا و کولیک هاش زیاد نشده اولاشه

دوروزهای مدفوع نکرده گاهی زور میده قرمز میشه دلم کباب میشه

قطره روتفلور هم برای کولیک خوبه هم بچه هایی که یبوست دارن از دکترش بپرس موافق بود روزی ۵ قطره بهش بده

قطره روتفلور هم برای کولیک خوبه هم بچه هایی که یبوست دارن از دکترش بپرس موافق بود روزی ۵ قطره بهش بد ...

برا کولیکش دکتر کولیک ایز داده .باشه ممنون از دکتر میپرسم😘

مرسی خداجونم..