2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداوسیما رو وارد نی نی سایت کردی باشه شما حقوق هرماهتو بده ما اگر پول دوس نداری یا وام گرفتی بفرس وا ...

ننگ ماست این صدا سبما. شده صدا سیمای فلسطین. وسطاش دو تا برنانه ایرانی هم اگه لطف کنن میسازن. اونم باز می برن ربط میدن به فلسطین🤪

زندگی پولدارترین فرد مشهد هست که دوبار خودکشی کرده ببینید چی میگه

حتما بخاطر ضعیف بودن ریاضی افسردگی گرفته 

بنده خدا نتونسته پولاشو بشماره   

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

این مشکل مردم با پول رو نمی‌فهمم. چون نمیتونن بهش برسن آنقدر گارد دارن یا میخوان دل خودشونو خوش کنن. پول خیلی مهمه خیلی. مشکلات و سختی همه آدما دارن فکر کن پولم نداشته باشی و با مشکلات و سختی باشی واویلاست. سختی مال آدمیزاده چه بی پول چه پولدار. چرا همه پولدارا رو مسخره میکنن یا هی میخوان بگن نه فکر نکن حتما خوشبخت. البته من خودم از نظر مال متوسط هستم خیلی متوسط ولی نه حسرت پولدارا رو میخورم نه میگم پولدارا بدبختن. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

پولدارا تو این دنیا حداقل تو بهشتن حسرت همه چی رو دلشون نیست اما آدمای فقیر جهنم واقعی را تو این دنیا تجربه میکنن اون دنیا هم آدمای پولدار جاشون خوبه فکر کنم آدمای فقیر اون دنیا هم میرن جهنم