2777
2789

بین اون زن خراب و من یه دوست مشترک هست

زنه با شوهرم بیرون رفته بارها بیرون شهر و...

ب نظرتون به دوستم بگم

اینجوری ابرو شوهرمم میره 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
بگو اگه سبک میشی اگه خودتو آروم کنی بهتره اونقدر تو خودت نریز شاد باش و زندگی کن

به نظرت بگم بهش  راحت که نمیشم

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من روحیه خودت بهتر از هر چیه آبروی تو که نرفته اونا اشتباه کردن اگه اونقدر بزرگی که بگذر بگذر اگه تو روح روانت اثر گذاشته بگو خودتو خلاص کن اونقدر از آبرو حیثیت کسی کن خودش براش مهم نبوده دفاع نکن اونقدر خودتو تو فشار نزار راحت زندگی کن نه کار بدی کردی نه هیچی تو بزرگی تو شادی تو همه کارات درسته نمیخواد از کسی دفاع کنی خودتو از درون خرد میکنی