2777
2789

از این رینگی های ساده که مد هستن بگیر فکر میکنم ظریف بشه خرید

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ظریف؟

راستش نمیدونم گلم باید از نزدیک بری ببینی.معمولا با دوماد میرن خودش انتخاب میکنه.

جواب مثبت دادی به خواستگارت که تفاوت سنی داشتین؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

راستش نمیدونم گلم باید از نزدیک بری ببینی.معمولا با دوماد میرن خودش انتخاب میکنه.جواب مثبت دادی به خ ...

اره عزیزم میدونم. اما اگه با اون بریم خودش میخره برای خودش. من میخوام با پول خودم بگیرم براش. پولمم که کمه. نه گلم یکی دیگس

واست از یه سایت دیدم اسکرین گرفتم.گذاشتم دو گرمی.عکساش به زودی منتشر میشه

البته نمادین بخر .ببعدش بگو یه نقره بخرین بندازه.چون طلا برای سلامتی مردا اصلا خوب نیستش گلم