2777
2789
عنوان

پنج دقیقه ورزش روزانه

231 بازدید | 23 پست

میگن نباید هر روز ورزش کرد چون عضلات نیاز به استراحت دارن

این ورزشی ک من میخوام انجام بدم کلا ۵ دیقیه هست و برای کاهش وزنه و سنگین نیست

میتونم هر روز انجامش بدم؟

میخوام عادت کنم بعدا تایمشو بالا میبرم

پنج دقیقه؟ کاهش وزن؟

من هرروز ورزش میکنم دو ساعت پیاده روی و بدنسازی

نیم ساعتش پیاده رویه یک ساعت و نیم بدنسازی

با سابقه شش سال بدنسازی و سی کیلو کاهش وزن بهت میگم که 

هیچکس با پنج دقیقه لاغر نشده🤣🤣🤣

بعدم کی گفته نیاز به استراحت داره بدن؟ یا هرروز ورزش کردن خوب نیست؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هر روز ورزش نکردن برای کسی هست که ۲ ساعت ورزش تخصصی میکنه ۵ دقیقه اصن ورزش نیست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

پنج دقیقه؟ کاهش وزن؟من هرروز ورزش میکنم دو ساعت پیاده روی و بدنسازینیم ساعتش پیاده رویه یک ساعت و نی ...

دیگه شما باید بدونی بدن احتیاج به ریکاوری داره .وگرنه عضلات سوخت میشه !!چهار تا پنج جلسه بدنساز میتونه ورزش کنه

پنج دقیقه؟ کاهش وزن؟من هرروز ورزش میکنم دو ساعت پیاده روی و بدنسازینیم ساعتش پیاده رویه یک ساعت و نی ...

خوب ببین من اضافه وزن ندارم اصلا🤣

رژیم غذاییم گرفتم کم میخورم 

میخوام یه انگیزه داشته باشم و احساس کنم یه کار مفید کردم

نمیدونم تو نت نوشته بود🙁😅

سید ۲۰ دقیقه فقط باید بدنت گرم کنی 

۵ دیقع😱😱😱

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

عزییزم انشاالله همیشه موفق باشی  منماضافه وزن دارم و میخام کم کنم برای بارداری   اما واقعا فقط یک ماه می تونم پایبند باشم  واقعا نمی دونم چجوری شروع کنم  برام یه معضل روحی شده  میشه یکم راهنمایی کنید 

دیگه شما باید بدونی بدن احتیاج به ریکاوری داره .وگرنه عضلات سوخت میشه !!چهار تا پنج جلسه بدنساز میتو ...

من جمعه رو ریکاوری میکنم

و عضله ای هم ازم سوخت نشده بهترین ورزشکارای دنیا نهایت یه روز وقت میزارن برا ریکاوری 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزییزم انشاالله همیشه موفق باشی منماضافه وزن دارم و میخام کم کنم برای بارداری اما واقعا فقط یک ما ...

صبحت بخیر قشنگ جان

بنظرم بهتره که اینطوری باشی مثلا اگر پرخوری میکنی بعد مدتی و خسته میشی بازه دو هفته ای در نظر بگیری

بگی که من این دوهفته رو خوب رعایت میکنم بعدش یه روز مثلا جمعه هرچی دلم خواست میخورم باز دوباره دو هفته دیگه 

بهتره ذهنت رو شرطی کنی براش قانون بزاری اینطوری به خودت میای میبینی یهو خیلی وقته مثلا شکلات نخوردی ولی براتمدمخک نیست