2777
2789

دوستان من تو این حسابم بعد دوسال اومدم و خیلی متعجب شدم چون تاپیک آخرم ببینید تاریخش واسه دوساله قبله و اگ بخونیدش دقیقا حال ی آدم مرده داشتم 

الان ۲۰ سالم شده 

میخام بگم دنبال ارزوهاتون برید کسی ک لیاقتتونو داره خودش پیداش میشه من رفتم دنبال تاتو بهش علاقه داشتم و بعدش ازدواج کردم میتونم ب جرعت بگم خوشبخت ترین آدم روی زمینم همه چیمم دارم خداروشکر و اون پسر عمم ک تو تاپیک دوسال قبل گفتم معتاد شده و طلاق گرفته از همسرشون 

خداروشکر عزیزم 

منم روزای سختی گذروندم که فقط خدا میدونه چی کشیدم 

الان دوباره ازدواج کردم و خیلی خوشبختم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیم میگفتن چوب خدا صدا ندارد 

ولی ما آدمها جدید اسمشو تغییر دادیم به اسم کارما 

کارما همون دست روزگار ه

هر چی از این دست بدی از اون دست میگیری .

تا میتونی از زندگی لذت ببر وصبوری کن هرچی بخوای  وبراش تلاش کنی خدا بی چون چرا بهت میده 

فقط نقد نزن وصبر کن تا ورق زندگی خودش روشو نشونت بده 

آرزوی سلامتی و خوشبختی بر رای همه دارم

خوشبختی در خونه همه رو میزنه فقط باید صبر کرد

دقیقا

همسرم درست وقتی رسید که از همه کس و همه چیز بریده بودم

خدارو هزار بار شکر واسه داشتنش🥺😍

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

خوشبختی در خونه همه رو میزنه فقط باید صبر کرد

کارما و خوشبختی و اینا گویا برای همه کار نمی‌کنه

شما ۲۰ سالته، من ۳۵ سالمه! و هر روز شرایطم بدتر و بدتر شده و هرقدرم تلاش کردم انگار نتیجه‌ی عکس داره فقط! انگار نیروی شروری قوی‌تر از من وجود داره که اجازه نده ساده‌ترین کارای من پیش بره یا لااقل کمی حالم خوب باشه... اما خیلی از اونایی که آزارم دادن و دلم رو شکستن و اثرات بد روی زندگیم گذاشتن الآن خیلی هم اوضاعشون خوبه و خدا هواشون رو داشته... این حرفا لااقل توی دنیای من نگون‌بخت کارکرد نداشته و یه‌عمر به‌قول شما صبوری کردم و امید داشتم و تهش هیچ، فقط داغون‌تر و بیمارتر شدم (جسمی و روحی)...

امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشید ❤️‍🔥

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
کارما و خوشبختی و اینا گویا برای همه کار نمی‌کنهشما ۲۰ سالته، من ۳۵ سالمه! و هر روز شرایطم بدتر و بد ...

عزیزم تا وقتی بگی من بدبختم ب هیجا نمیرسی و وقتی همیشه از خدا گلایه داشته باشی بازم ب هیجا نمیرسی 

یادمه ۱۹ سالم بود همسنو سالامو میدیدم همه خوشگذروندن تفریح اونوقت من با اینک احتیاج ب پول نداشتم از ساعت ۴ صب تا ۱۲ ظهر تو کارگاه قنادی کیک درست میکردم برای چقد ۲۰۰ هزار !! وقتی پولو میداد نقد حتی هزاری برنمیداشتم سر راه می‌بردم مسجد نزدیک خونمون عین صگ گریه میکردم خدایا ببین دارم از زحمت خودم میارم پول میدم ب مسجد فقط هوامو داشته باش هیچی ازت نمیخام فقط کنارم باش 

عزیزم تا وقتی بگی من بدبختم ب هیجا نمیرسی و وقتی همیشه از خدا گلایه داشته باشی بازم ب هیجا نمیرسی یا ...

چقد راحت قضاوت می‌کنی وقتی از زندگی و شرایطم و اتفاقا امیدواری و صبوری و توکلم خبر نداری

خوبه سنم رو گفتم و طبیعتا باید بدونی چندین برابر شما صبوری کردم و تلاش کردم و امیدوار بودم...

لطفا انقدر راحت به مردم برچسب نزن اگه به کارما اعتقاد داری

بازم می‌گم خوشبخت باشی و لطفا تا توی شرایط کسی نبودی انقدر راحت چیزی نگو

شما توی دو سال از شرایط بد به شرایط خوب رسیدی! من ۱۵ ساله شرایطم اینه و هنوزم دارم ادامه می‌دم و قطعا خیلیا جای من بودن خودکشی کرده بودن ولی من بازم امید داشتم

اگه بعد از ۲۰ سال خدا جواب تلاش و صبرت رو داده بود بله حق داشتی قضاوت کنی اما الآن واقعا بی‌انصافیه

لطفا دیگه ادامه نده چون متأسفانه سنت کمه و متوجه تأثیر نامناسب و دل‌شکننده‌ی کلماتت نیستی ❤️ نذار انرژی منفی وارد زندگیت بشه با آزردن کسی که هیچی از زندگیش نمی‌دونی

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

اینم بگم که از بچگی من صبورترین و سربه‌راه‌ترین و کم‌دردسرترین فرزند والدینم بودم

ولی الآن فکر می‌کنم شاید صبر و توکل زیادی هم خوب نیست

کلا نمی‌شه نسخه‌ی واحدی برای تمام زندگیا پیچید و شما هم بزرگ‌تر که بشی و بیش‌تر تجربه‌ی زندگی پیدا کنی این‌و متوجه می‌شی ان‌شاءالله