2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً جواب بدین

66 بازدید | 7 پست

یکی از فامیلای شوهرم که باهاشون قهریم رو چند روز پیش یه جایی دیدم و محلش نکردم و خب این طبیعیه آدم با کسی که قهره حرف نمی زنه 

الان اومدم تو تلگرام دیدم یه وویس بلند بالا برا من فرستاده و کلی فحش و توهین بعد منو مسدود کرده منم جوابش رو گذاشتم اما اون نمی خونه چیکار کنم پیامم به دستش برسه خیلی بیشعورن از دستشون کلافه شدم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفته؟ چون محلش ندادی فحش داده؟

آره چون اون پیش فامیلای شوهرش بود میگه چرا پیش اونا منو تحویل نگرفتی خب من الان چند ساله با شما قهرم همه هم می دونن چه لزومی داره که حتما پبش اونا باهات حرف بزنم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
ازیه برنامه دیگه بهش پیام بده

نمی‌دونم کدوم برنامه رو تو گوشیش داره حتی تمام شماره هاشون رو پاک کردم از گوشیم ولی ول کن نیستن هر چند وقت یه یه اعصاب خوردیه اینجوری برام درست می کنن

آره چون اون پیش فامیلای شوهرش بود میگه چرا پیش اونا منو تحویل نگرفتی خب من الان چند ساله با شما قهرم ...

اگه با حرص جواب بدی لذت می‌بره که تونسته خال تورو هم مثل خودش بد کنه. بکو لزومی نمی‌بینم بهت محل بدم گدایی توجه و احترام میکنی چرا