2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دوتا دوست داشتم که خواهرای دوقلو بودن

بعد دختر عمه هاشم دوباره دوقلو بودن ولی از خانواده مادری هیچی نداشتن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

تاثیر نداره

داره عمو های من دوقلون یکی از پسر عموهام بچش دوقلو پسر دقیقا هم مثل عموم هام هستن قیافه شون 

بجز اونا دوقلو نداریم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

شاید بشه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
داره عمو های من دوقلون یکی از پسر عموهام بچش دوقلو پسر دقیقا هم مثل عموم هام هستن قیافه شون بجز اونا ...

من ژنتیک رو گفتم 

نه تجربه 

مرد اسپرم میده و روی تعداد تخمک یا تقسیم سلولی تاثیر نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دوقلویی نا همسان چون با دو تا تخمکه باید از طرف مادر باشه.ولی همسان رو نمیدونم

ما اصلا تو طایفه مادرم دوقلو نداشتیم از قرن پیش!

ولی دختر داییم دوقلو دخترش شده میگه تو طایفه شوهرم اکثرا دوقلو دختر دارن😐

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

من ژنتیک رو گفتم نه تجربه مرد اسپرم میده و روی تعداد تخمک یا تقسیم سلولی تاثیر نداره

یعنی اینا علم رو بهم زدن😐

کاش میشد عکساشون بذارم ببینید چقدر دوتا پسر سه ساله شبیه پدربزرگ و عموی پدر هستن

یه آقا میلیون ها اسپرم داره 

ولی یه خانم معمولا دو سه تا تخمک ماهانه آزاد میکنه

و شانس داشته باشه یکی از این تخمک ها با یکی از اون میلیون ها اسپرم ترکیب بشه و لقاح انجام بشه 

اگرم خانم ارث چند قلویی داشته باشن بیشتر از دو سه تا تخمکش ترکیب میشه(دوقلو غیر همسان) یا همون یه سلول تخم تقسیم میشه و میشه دوقلو همسان...

حالا طبق این توضیحات فک کنم کامل متوجه شدی که بستگی به خانم داره فقط

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یعنی اینا علم رو بهم زدن😐کاش میشد عکساشون بذارم ببینید چقدر دوتا پسر سه ساله شبیه پدربزرگ و عموی پد ...

شبیه بودن هم ژنتیکی هست خب 

فامیل هستنا

سایت از صدا پر است و از حرف خالی