2777
2789
عنوان

عاشق شدن

125 بازدید | 9 پست

19سالمه یه چند ماهه یه پسره رو دیدم که پونزده سال از من بزرگتره ،ناخود اگاه همش ذهنم میره سمتش حتی از لحاظ ظاهری هم تایپم نیست اما عجیبه که انقدر بهش فکر میکنم ،حتی صحبت هم نکردیم و فقط در حد احوالپرسی بوده 

اهل روابط امروزی هم نیستم،بلا تکلیفم ،ممکنه یه پسر از دختری که انقدر باهاش فاصله سنی داره خوشش بیاد؟

به نظرتون عاشق شدم؟یا یه چیز زود گذره؟ اصلا نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که اهل اونجور روابط نیستین👌

بلاتکلیفی چرا ... خوب حالا اگه اومد جلو بهش جدی فک میکنین نیومدم که فکرشم نکنین . ممکنه اصلا بهتون فکرم نکنه .. اما برا اختلاف سنی رد نمیکنن مهم شخصیته طرفه اتفاقا شما باید رد کنی اگه این اختلاف رو نپسندی

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

خیلی خوبه که اهل اونجور روابط نیستین👌بلاتکلیفی چرا ... خوب حالا اگه اومد جلو بهش جدی فک میکنین نیوم ...

امیدوارم اگه خدا میدونه قسمت هم نیستیم فکرشو از سرم بیرون کنه

امیدوارم اگه خدا میدونه قسمت هم نیستیم فکرشو از سرم بیرون کنه

اره ایشالا ..

البته اگه شمام عاقلانه رفتارکنین و پافشاری زیادی نکنین

بسپارید به خدا

اره ایشالا .. البته اگه شمام عاقلانه رفتارکنین و پافشاری زیادی نکنینبسپارید به خدا

من همه چیزو سپردم دست خدا ،حتی به خاطر اینکه از اعتماد خانوادم سواستفاده نکنم جایی که اون هست نمیرم یه جورایی مطمئنم اون حتی بهم فکر هم نمیکنه

من همه چیزو سپردم دست خدا ،حتی به خاطر اینکه از اعتماد خانوادم سواستفاده نکنم جایی که اون هست نمیرم ...

ایولا به شما پس خلی قدر خودتون رو بدونین👌👌

و خدام قطعا بهترینها رو براتون کنار گذاشته

خوشبخت بشین الهی