2777
2789
عنوان

با برادرم چیکار کنیم....کمک...

774 بازدید | 48 پست

برادرم تک پسر و فرزند اخره

تو بیست سالگی از خونه فرار کرد. تو ۱ ماه دوبار 

که دفعه اول تلفنش روشن بود زنگ زدیم  مامانم اینا خودشون رفتن دنبالش اوردنش 

بعد ۱ ماه هم دوباره فرار کرد رفت که این دفعه به بدبختی پیداش کردیم 

دلیلشم فقط اینا رو میگفت بیکارم پول ندارم تنهام...

همون موقع هم با دوستای ناباب که مانمیشناختیم اصلا میگشت الان دوباره شروع کرده با  یکسری ادم که بازم ما نمیدونیم کین میچرخه و دیرمیاد 

امروز اتفاقی  مکالمشو با یکی شنیدم داشت میگفت  که فعلا باید به گوش بحرف اینا باشم و تا ماشین برام بخرن بعد راحت میشم باید تا اونجا که میشه ازشون پول بتیغم بعد برام مدرک فلانمو بگیرمو  برم از این شهر برم برای خودم تهران خونه کرایه کنم مستقل شم....

از وقتی شنیدم داغ کردم حالمم بده 

اخه نمیفهمم این چرا اینجوری میکنه 

میدونم اخرش مامان بابامو میکشه با این کاراش .

شما میگید باهوش چیکار کنیم؟

روانشناسم بردیم بدتر شد  بهش گفت  تو به سن قانونی رسیدی هرکاری دوست داری میتونی بکنی میخوای بری برو که اونم رفت ...

عزیزم شاید روانشناس کارساز نبوده و به روانپزشک نیازه. اول تلفنی با یه روانپزشک مشورت کن. من شماره یه سرویس روانپزشکی رو دارم اسمش هاسپیتله و خیلی تخصصیه. 9099073000 باید از خط ثابت زنگ بزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس ماشین بی ماشین پولم بی پول

بدون پول هیچ جا نمیره

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

منم با روانشناسه موافقم بچه كه نيست زوركي م نميشه كنترلش كرد چون گوش نميده

فقط پول بهش ندن و ماشينم نخرن 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

بعد ملت خودشون می کشن می گم بچم پسر شه به خدا پسر همینه داداش منم الانم که ازدواج کرده باز درگیریم😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من