2777
2789
عنوان

شوهرم همش قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 27 پست
خخخخ.. خب تو هم باهاش قهرررر کن... چرا خودتو اذیت میکنی... خب اول ببین دردش چیه ... ی دره هم منت بکش ...

آخه کاری نکردم منم حرف نزد باهاش حرف نزدم تو این یک هفته پشتشو می‌کنه بهم می‌خوابه بنظرتون بابام باهاش حرف بزنه بده شماها قهرتون چقد طول میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه کاری نکردم منم حرف نزد باهاش حرف نزدم تو این یک هفته پشتشو می‌کنه بهم می‌خوابه بنظرتون بابام باه ...

خخخخخ... خب ببین چیشده مرتب ازش بپرس... سهی کن خانواده رو دخالت ندی فعلاااا

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خیلی رفتارش مشکوک شده مگه میشه مرد هم اینجوری بشه

چجوری مشکوک شده ینی چی؟؟؟

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

همش تو گوشیه اصلا انگار منی وجود ندارد بابچم بازی نمیکنه میاد شام میخوره تو گوشی خواب اصلا انگار نه ...

خب اینا علایم مشکوکی نیس... علایم قهر واقعیه و ناراحتیه از تو ب ی چیزیش اهمیت ندادی احتمالااااا... یا اگرم کاری گرده باشه بر سر گمراهی گیر کرده... داره ی چیزی رو با رفتارش بهت میفهمونه‌.. خب حالا شما هم ی کاری بکن.... اگر دیدی قهرش زیاده و باهات حرف نمیزنه... در طول روز بهش مرتب زنگ بزن اگ برنداشت خیلی ساده بدون ناراحتی برو خونه مادرت فقط شام و اینا نه ب حالت قهر... بعد ب باباتم بگو دعوتش کنن ... اگ اونجا هم باهات خوب نبود باز بیایین خونه... ولی از فرداش غذا درست نکن یا تو هم برو سراغ گوشیو کارای خودت زیاد بهش اهمیت نده... با بچت هی بازی کن... بزار کمبودتو حس کنه... بعدا خودش صداش درمیاد... اونجا باهاش حرف بزن ب ارومی... البته قبل اینها خودت منت کشی کن اگ جواب نداد اینکارو بکن... اگرم باز هی بهونه در و رد و قهر و اشتی میکرد  ب بابات بگو واضح باهاش حرف بزنه... البته دوباره دعوتش کنه خونشون و اولش اصلا ب روش نیارید حتما اونجا باهاش حرف بزنید ک مشکلش چیه... و بعدم ی مشاوره برید

خب اینا علایم مشکوکی نیس... علایم قهر واقعیه و ناراحتیه از تو ب ی چیزیش اهمیت ندادی احتمالااااا... ی ...

اصلا اهل مشاوره آخه نمی‌خوام کوچیک بشم تواین چند سال زندگی خیلی مراعاتش کردم یه وقتایی دیگه ازش بدم میاد نمی‌خوام تا حرف نزده حرف بزنم خیلی خیلی مغروره خیلی خیلی 

اصلا اهل مشاوره آخه نمی‌خوام کوچیک بشم تواین چند سال زندگی خیلی مراعاتش کردم یه وقتایی دیگه ازش بدم ...

عجبااااا... چرا فک میکنی برای بهتر زندگی کردن خووودت... و برای حال دلت خووووودت.... کوچییییک میشی؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔😱😱😱 چرا فک میکنی چون اون مغروره تو نباید هیچ کاری بکنیییییییی....  تو داری تلاش میکنی ی زندگی بهتر بشه ک لذتشو خودت میبری... تا نتونی حل مساله انجام بدی ب چه دردی میخوره پس... تو اگ نتنونی خودت مشکلاتتو برطرف کنی بچت هم عین خودت بار میاری... با ارامش اول حرف بزن اگ نشد اون کااارایی ک گفتمو بکن دیگه بدون هیچ حرف زدنی....

یعنی اول بهش زنگ بزنم خیلی سخته به خدا

خخخخخخ... اااره میدونم سخته... ولی شاید همین با زنگ اول برطرف شد ... اگر نشد همون کارایی ک گفتمو بکن تمرین کن و افتاده باااش تو حداقل مغرور نباش...