2777
2789

بنا به اطلاعات واصله از وزارت آموزش و پرورش با توجه به کمبود وقت و عدم صدور به موقع مجوز استخدام برگزاری آزمون استخدامی به اردیبهشت ماه 1404 موکول گردید.

ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در روزهای آینده با انتشار دفترچه آزمون آغاز خواهد شد.

در آزمون استخدامی پیش رو حدود 30 هزار نفر در مقاطع مختلف تحصیلی جذب آموزش و پرورش می شوند.

همانطور که در بالا اشاره کردیم دفترچه آزمون استخدامی ماده 28 آموزش و پرورش در روزهای آینده و به احتمال زیاد تا نیمه بهمن ماه منتشر می گردد.در این آزمون جذب از رشته های مختلف صورت خواهد گرفت و به مانند دو سال گذشته در مقطع ابتدایی دامنه پذیرش وسیع خواهد بود و چنانچه افرادی سابقه همکاری غیر رسمی با آموزش و پرورش داشته باشد می تواند در این آزمون در مقطع ابتدایی بدون شرط رشته مرتبط شرکت کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دیپلم هم میشه برا ابتدایی؟

خیر

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ازمون مهمه یا مراحل مصاحبه و امتیازات؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

برا آموزگاری چه رشته هایی میخواد؟آخه پارسال حسابداری رو نمیخواس؟

برای حسابداری باید دبیری آزمون بدی،منم پارسال خوندم دفترچه اومد دیدم حسابداری نمیخواد