2777
2789
عنوان

به نظرم این‌پسر ارزش این ریسک داره

1062 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها طولانی میشه هر کسی حوصله داره بخونه 

فرض کنید پسری مثلا رضا پزشک متخصص باادب متین کاربلد و دنبال هدف 

از نظر ظاهر ۶ نهایت ۷ از ۱۰

من پرستارم و دقیقا با هم‌کارمون شروع کردیم اصلا تو فکر ایشون نبودم و کلا دختری نیستم که به رفتارهای بقیه توجه کنم و تفسیر کنم اما بعد چن ماه دیگه همکارام بهم میگفتن که فلانی دوست داره خیلی رفتارهای تابلویی داشت من از ترس درست شدن شایعه محلش نمیدادم 

تا اینکه یه بار بهم‌گفت اگر میخوای فلان مطلب یادبگیری بیا تا یادت بدم فقط نیازه که ۴ ۵ جلسه بیایی(درصورتی که حتی نمیدونست من چی میخوام یاد بگیرم) تا اینکه یه جا قرار گذاشتیم وقتی تو اون استایل دیدمش خیلی جذبش شدم

شروع کرد یاد دادن دو ساعت و خورده ای قرارمون طول کشید ولم نمیکرد اما انتظار داشتم دیگه مستقیم تر حسش بگه اما چیزی نگفت

من میخوام بهش بگم که ازش خوشم اومده تهش اینکه که میگه نه و دیگه فکرم درگیرش نیست

شما تو موقعیت من چی کار میکردید؟

شانستون امتحان میکردید

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

نه نگیاااااااا 

این اشتباهو نکن 

مطمئن باش اون خودش میگه 

فقط صبر کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نگو بذار خودش بگه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نه نگیاااااااا این اشتباهو نکن مطمئن باش اون خودش میگه فقط صبر کن

اخه مشکل اینجاست طرحش تموم شد و از بیمارستان ما رفت

ما تلفنی در ارتباطیم اونم درسی

بنظرم زوده که بهش بگی ی چند جلسه برو پیشش چیزا بیشتری یاد بگیر😂بزا ببینم تو این مدت چی بروز میده

من دیگه روم نمیشه بهش بگم بیا فلان محبث یادم بده انگار بیشتر خودم تو دست و پا میندازم

اخه مشکل اینجاست طرحش تموم شد و از بیمارستان ما رفتما تلفنی در ارتباطیم اونم درسی

باشه مهم نیست 

صبر کن 

اگه بخوادت خودش مطرح میکنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂