2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاین

66 بازدید | 2 پست

بچه ها من همین دو دقیقه پیش عضو شدم اونم بخاطر مطرح کردن موضوعم راسیتش عضو نی نی سایت بودم این کار بری برا این زدم شناسایی نشم پس لطفا گیر ندین ب این موضوع که نیومده تاپیک زدی مرسی.نظراتتون برام مهمه.من ی خواستگار دارم که ب ظاهر پسر بدی نیست  اما دورگه هست وپدر ایرانی مادر روس،که ایران تازه چند ساله اومده و روسیه بدنیا اومده وبزرگ شده،من چیز بدی از این اقا ندیدم وپسر خوبیه وخیلی خوب تربیت شده و خانواده تحصیل کرده وخوبی داره ومهربونن وسطح بالایی دارن.من خودم از نظر مذهب متوسطم ولی خانواده مذهبی دارم،اگر شما جای من بودید که پسر از همه لحاظ اوکی وفوق العاده موفق باشه واز نظر اخلاقی عالی باشه فقط خانواده ها تفاوت اعتقادی داشته باشن ایا قبول میکنید،و اینکه ب هیچ عنوان قصد مهاجرت ندارم و این یدونه از شرام هست وقبول کرده خانوادشون مسکو هستن ولی خودش ب دلایلی چند سالیه ایرانه ولی زیاد سفر میره بخاطر موقعیت شغلی،ببخشید طولانی شد لطفا راهنماییکنید منو مشاوره جواب درستی نمیده

اگر خودتون با هم از نظر اعتقادی مشکل ندارید ، ایراد نداره خانواده ها مهم نیستن از نظر اعتقادی ولی از ...

اخه فاصله دارن باهم  خانواده من هیچوقت مسکو نمیرن اونا هم نمیان مگر ما بریم. پس علنا در ارتباط قرار نمیگیرن بعد ازدواج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.