2777
2789
تامپون چی ؟خبلی درد داره کشیدنش؟چند ثانیه طول می‌کشه تا دربیارن؟

تامپون و برداشتن گچ واسه من درد داشت 

نه اونقدر که نشه تحمل کرد 

ولی حس میکردم بینیم الان کنده میشه 

ولی بخیه رو کشیدن عین جوک بود

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ازش پرسیدی؟ چون من نداشتم و خیلی راحت بودم فقط اینکه تا یک هفته اذیت بودم

اره صد در صد می‌ذاره 😟ولی لامصب مدلاش خیلی خوبه وگرنه پیش یکی دیگه میرفتم برای عمل ، خیلی خوب درمیاره مدل دماغو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیه رو همون موقع می کشن؟وقتی میخوان تامپون دربیارن؟

نه دو هفته اینا بعد 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یک هفته اول رو که باید بذاری واسه استراحت تا بدون ریکاوری بشه من بعد عملم اصلا اذیت نشدم و خیلی زود سرپا شدم بخاطر رعایت خوب مراقبتا و جراح خوبی که داشتم بهم تاکید کردن مراقبتا رو درست انجام بدم اسم جراحم دکتر روح اله بخشی