2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 27 پست
مال دوستمم دوماه عمل کرده کجه البته اون انحراف بینی داشت من ک میگم دیگه درست نمیشه ولی بهشم حرفی میز ...

نه عشقممم اگه انحراف داره کجه بگو میمونه من انحرافم خیلی کم بود مونده کسایی که انحراف دارن یه طرف پوست کشیده تره یه طرف شل تر کج نشون میده من اینستا اینو دیدم دکترمم گفت و تیغه بینیو نمیکنن که صاف کنن😂🤦🏻‍♀️میتراشن فقط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کردی؟نمیدونم چیکار باید بکنم میتونم ازش طلبکار باشم یا نه

من رفتم گفت ۱ سال شد بیا با امپول درست میکنم نمیدونم چطوری 

ن عزیزم تیغه بینی ما کج بوده دکتر تراش میده بینیو تیغه وصله به سر نمیشه جدا کنن اصلا که صافش کنن و کسایی ک انحراف دارن مثل من و شما پوست یه طرف بینیمون کشیده تره یه ور بینی شل تر

من رفتم گفت ۱ سال شد بیا با امپول درست میکنم نمیدونم چطوری ن عزیزم تیغه بینی ما کج بوده دکتر تراش می ...

ببین اگر این آبیه را تیغه بینی در نظر بگیریم که باید صاف باشه سمت راست بینی من تیغه اش پهنه وسمت چپ در موازات تیغه ام کشیده شده یعنی چجوری سمت راستمو آخه میتونه سوهان بکشه

بینی من این مشکل رو داشت گذاشتم یک سال گذشت از عملم چون همون جوری بود ترمیمی عمل کردم البته خیلی مهمه پیش کدوم جراح بری چون ترمیمی خیلی باید جراحت عالی باشه کارشون من پیش دکتر روح اله بخشی عمل ترمیمی کردم