2777
2789
عنوان

پسرم هروقت منو باباش رو میبینه

712 بازدید | 30 پست

که همومیبوسیم یا بغل یا شوخی شروع میکنه گریه و جیغ و پرخاشگری چیکار کنم عادت کنه دوسالشه ازاول همین بود ازوقتی شروع کرد فهمیدن ،نمیدونم نمیخاد برم طرف باباش یا باباش بیاد طرف من ،نمیدونم داستانش چیه کلافم کرد خواهر برادر شدم باهمسرم ،همسرمم میگه گیر نده بچست فلن نزار جیغ بکشه برو اونور و....

شاید به بچتون زیاد محبت نمیکنین؟

شاید حسودی میکنه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حق داره دیگه، روحشو ازار ندین با این کارا فردا بدکاره میشه. بغل و بوس چیه جلوی نی نی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خب چرا یه سرچ ساده نمیزنی حداقل 

مشاور و اینا پیشکش 

وقتی بچه داری روش پرورش و مراقب و تربیت فرزند را هم باید یاد بگیری 

اگر بلد بودی متوجه میشدی که کاااملاا عادی و طبیعیه 

البته الان میان میگن پسرتو بنداز کوچه چه بی تربیته 

🥰                 

آره تواینستا دیدم میگن خوبه ببینه بین پدر و مادر محبت هست یاد میگیره محبت کردنو و تو جو پر مهری بزرگ ...

نه توی این سن، اونم بوس و بغل😐

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه حسادت می‌کنه اونو هم بغل بگیرید دختر من هم وقتی من کنار همسرم بشینم حسودی می‌کنه فورا بینمون میشینه هر دومون یکم بغلش میکنیم میبوسیمش چند دقیقه بعد از سرش میوفته می‌ره دنبال بازیش

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

دختر منم همینه هیچکس حق نداره بهم دس بزنه یه جیغ و دادی بپا میکنه جدیدا خیلیم حسودی میکنه تا میشینم کنار همسرم میاد از موهام میکشه بلندم میکنه خودش میشینه جام😐

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎