2777
2789
عنوان

تزریق بوتاکس انجام دادم امروز

1601 بازدید | 91 پست

ببخشید ساعت پنج بود تزریق انجام دادم 

ایا باید بلافاصله مشخص بشه اثراتش یا نه زمان میبره 

الان مثل قبلم همون چروک ها همه گی سر جاشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چند ساعت یا تا یک هفته بعد خودشو نشون میده تازه جا باز میکنه نگران نباش... زیاد هم دست نزن حساس هم نشو نهایتا ب دکترت بگو

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بوتاکس تاثیرش بین بیست روز تا یک ماه مشخص میشه و آروم آروم تاثیر میذاره

منکه زده بودم تا یک ماه تو آینه خودمو نگاه میکردم دائم و تغیری حس نمیکردم 

بعد یه ماه هرکی میدیدم میگفت چقد تغیر کردی عوض شدی

مراقبت هاش رو رعایت کن بعد یه مدت نتیجه رو میبینی

ی چند ساعت یا تا یک هفته بعد خودشو نشون میده تازه جا باز میکنه نگران نباش... زیاد هم دست نزن حساس هم ...

میتونم برم حمام دوش بگیرم الان ؟؟

از اون موقع که اومدم هی اخم میکنم هی ابرو میدم بالا میگم چرا چروک میشه🤣🤣

بوتاکس تاثیرش بین بیست روز تا یک ماه مشخص میشه و آروم آروم تاثیر میذارهمنکه زده بودم تا یک ماه تو آی ...

چه خوب شد گفتی مردم انقدر رفتم جلو ایینه اخم کردم ابرو دادم بالا 🤣🤣🤣