2777
2789
عنوان

مبشه اونایی که انزیم کبدی astوaltبالابوده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 40 پست
اهان ممنون

پدر من به خاطر کرونا تا صد هم رفت..رفتیم کبد گفت مشکلی نداره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

واسه من تا چندسال دوبرابر مقدار نرمال بود دکتر داخلی رفتم چیز خاصی نگفت الان تو بیشتر ازمتیسهام سطحش ...

من تو دوره سرما خوردگی ازمایش دادم ،دندونمم نزدیک ۶ ماهه عفونت داره نمیدونم ربطی داره یا نه 

واسه شما دلیلش مشخص نشد؟؟

علائمتون چی بود وقتی بالا بود عزیزم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان ویروس گرفتم ،تو دوره ی ویروس رفتم ازمایش خدا کنه از اون باشه خیلی میترسم🥲🥲

پدر من  به خاطر کرونا بیمارستان بستری شد.گفتن پیوند کبد لازمه..یک هفته چی کشیدم..رفتیم متخصص گفت مشکل کبدی نداره.خیر نبینن..تازه هر ازمایشگاهی هم معتبر نیست..

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

من تو دوره سرما خوردگی ازمایش دادم ،دندونمم نزدیک ۶ ماهه عفونت داره نمیدونم ربطی داره یا نه واسه شما ...

بدون علائم بودم 

میگم چندسال بود تو بیشتر ازمایشام 

الانم هنوز یکیش یه کم بالاس 

عین خیالت نباشه 

فقط خواستی یه دکتر متخصص برو سونو کبد هم بده

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
پدر من به خاطر کرونا بیمارستان بستری شد.گفتن پیوند کبد لازمه..یک هفته چی کشیدم..رفتیم متخصص گفت مشک ...

یا خداااا😓😓😓

اخه من شنیدم یسری ها تا ۳۰۰،۴۰۰هم میرسه ولی خوب میشن 

بدون علائم بودم میگم چندسال بود تو بیشتر ازمایشام الانم هنوز یکیش یه کم بالاس عین خیالت نباشه فقط خو ...

من پارسال سونو کبد دادم گفت یه خال داری رو کبدت

به دکتر نشون دادی نترسوندت؟؟

کبدت هم چربه تو سونو گرافی؟؟

یا خداااا😓😓😓اخه من شنیدم یسری ها تا ۳۰۰،۴۰۰هم میرسه ولی خوب میشن

اره.نگران نباش..این ویروس لعنتی همه فاکتورهای خونی را میریزه به هم

اره.نگران نباش..این ویروس لعنتی همه فاکتورهای خونی را میریزه به هم

اره نمیدونستم مریضم بی حال بودم 

فردای ازمایش تب و لرز شدید کردم افتادم نمیدونم خدا کنه از اون بوده باشه

اره نمیدونستم مریضم بی حال بودم فردای ازمایش تب و لرز شدید کردم افتادم نمیدونم خدا کنه از اون بوده ب ...

عفونت داخل خون هم یه علت هاش هست..نگران نباش.از پدر من یکیش نزدیک صد یکیش نزدیک دویست.بالای پونصد خطرناکه

عفونت داخل خون هم یه علت هاش هست..نگران نباش.از پدر من یکیش نزدیک صد یکیش نزدیک دویست.بالای پونصد خط ...

قربوند عزیزم انشالله که همیشه سایشون مستدام و سلامت باشن🙏❤

قربوند عزیزم انشالله که همیشه سایشون مستدام و سلامت باشن🙏❤

قربانت انشالله

من پارسال سونو کبد دادم گفت یه خال داری رو کبدتبه دکتر نشون دادی نترسوندت؟؟کبدت هم چربه تو سونو گراف ...

نه 

من سونو دادم گفت کیست داری رو کبد 

حالا برو متخصص ببین چی میگه 

از اقوامم  انزیمهای کبدیش نزدیک هزار بود 

چشماش زرد کامل رنگ پوست زرد بدنش مثل بادکنک ورم و …شوهرش بردش شیراز دوسال درمان کرد 

الان از بچه هاش سرحالتر و سالمتره 

نگران نباش 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
عزیز الان پدرتون سالمه؟؟اخه تو تاپیکتون خوندم سیروز نوشتید 🥲

اشتباه گفته بودن...گفتم که رفتیم متخصص کبد گفت مشکلی نیست