2777
2789

بچم سی و هشت روزشه ویروس تنفسی گرفته

اکسیژنش روی هفتاد هست بهش اکسیژن وصل کردن

هیچ دارویی هم نمیتونه مصرف کنه و هرروز دارم اب میشم از ترس از دست دادنش 

هیچکس نمیدونه چه حالی دارم

براش دعا کنید دارم میمیرم

به کی متوسل بشم شما بگید

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

به حضرت علی اصغر متوسل شو تو نت بزن روششو میاره

خیلی خیلی مجربه

انشاالله شفا میگیره

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا 

انقد درش رو بزن انقد دعا کن نتیجه میگیری

ان شاءالله کوچولوت هم سالم بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

عزیزم براش صلوات و حمد شفا خوندم، ب خانم ام البنین متوسل شو 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

به حضرت علی اصغر متوسل شو تو نت بزن روششو میارهخیلی خیلی مجربهانشاالله شفا میگیره

به هرکی بگی رو زدم

دیگه دارم میمیرم

شیرم داره خشک میشه

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

عزیزم نترس بچه پسر عموم توی ۲۰ روزع گی همین بیماری رو گرفت خوب شد 

براتون ایت الکرسی میخونم اگه لایق باشم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻