2777
2789

سلام دوستان  یکمی زیاده ماجرای ما شرمنده ،بابای من مهر ماه فوت کرده مادرم هم زمان کرونا فوت کرد.وقتی بابام فوت نکرده بود سال ۸۶ بود که بابام پول ۱۵۰ سکه را داده بود به دومادمون (پول مغازش بود که چون پیر بود فروخت بزاره بانک سودشو بخوره که با کلک از چنگش دراوردن ) و دومادمون اپارتمان ساخته  با پولا البته اولش فک میکردیم، کمتره اما رسیدی که پیدا کردیم مشخص کرد. این پول قرض بوده و قرار بوده هم سود بانکشو هم بعد یکسال که یکی از واحدا رو فروخت، اصلشو به بابام بده و تا بابام بود هر چی رفت خوردنو ندادن.حتی بابام تو مجتمعی که ساخته اند سال ۹۶ بلند بلند فحش داده که با حرف باز ساکتش کردن .حالا که بابام رحمت خدا رفته همین خونه ای که از بابام مونده هم نمیخوان بدن. دومادمون مهندس و بساز بفروشی میکنه و انگار دس دس میکنه بلکه بتونه همینم از چنگ‌ما دربیاره. اینم بگم وقتیکه بابام زنده بود خواهرم، برادرمو که اونجا مینشست به بهانه نرسیدن به بابام پرت کرد تو کوچه که رفتن مستاجری با اینکه وضع خوب مالی هم ندارن . خواهرم رفت یکی بنام اسماعیل را اوردو بخاطریکه پول پرستار نده بجاش طبقه داد. صد میلیون تو حساب بابام بود که خواهرم به بابام گفته بود باید به اسماعیل خرجی بدیم خواهرم کارت بابامو گرفته خالی کرده و تمام بازنشستگی بابامم خالی کرده الان هیچی تو حساب نمونده اما هیچ پولی به اسماعیل نداده و اونام بابامو نبرده بودن حمام اینم گرفته و اونارم پرت کرده بیرون. قفل عوض کرده و رو ماهم درو وا نمیکرد ما میخواستیم شکایت کنیم که یه هفته بعد رفتن اسماعیل بابام فوت کرد. خواهرم زنگ زد گفت و مام رفتیم سر خاک و مسجد که بچه من (یکساله) زمین و زمان را بهم‌ دوخت جوریکه انقدر جیغ زد که متولی مسجد اومد گفت خانم برو بیرون .خلاصه اینا مهمانسرای بهداری مجلس شام گرفتنو منو شوهرمو گفتن (هفتم) اما برادرمو نگفتن چون سر این مسایل دعوا کرده و قهر بودن منم بخاطر کاراشون گفتم بچه گریه میکنه و نرفتم شام . که پیش فامیل براشون بد شده. دیگه داداشم قفل ساز برده رفته تو دیده اساس جمع کردن و بار ونت بردن  و چهلم گرفتن خونه خودشون و فامیل اومد به ما خبر داد که اساسه بابام تو خونه اشون بوده . داداشم رفته انحصار وراثت که سامانه براشون ابلاغ داده من زنگ خواهرم‌ زدم گفت بمن ربطی نداره من بهش گفتم فامیل گفته اساس را بردی خونت که قط کرد و  تو گروه واتساپ فامیلی به همه فحش کشیده و نفرین کرده که هر کی اومده خونه منو و خبر چینی میکنه فلان و فلان بشه. بعدم بدروغ گفته اینا وسایل بابام نیس و از دیوار خریدیم که زنعموم گفت دروغه و دقیقا وسایل بابامه .به دومادمون هم زنگ میزدم رد میداد و اس ام اس جواب نمیداد خلاصه کلی که پیام دادم زنگ زد و پدر و مادرمو خودمو بست به فحش رکیک نامو سی و قطع کرد حالا نمیدونم چکار کنم وکیل هزینش بالاس و اولشم میگیرن که اگرم نشه پولو پس نمیدن این پیاها را دادم 👇👇👇 به نظرتون چکار میتونم انجام بدم  ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دامادتون بدونه اخرش باید تو دومتذ قبر بخوابه ازش شکایت کن اگ‌مدرک داری

اگه همه اینو میدونستن که دنیا گلستان میشد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اگه همه اینو میدونستن که دنیا گلستان میشد

همیشه فک میکنم چجوری اینجور افراد شب راحت سر ب بالشت میزارن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

همیشه فک میکنم چجوری اینجور افراد شب راحت سر ب بالشت میزارن

یعنی فکر میکنی دیگه راهی جز شکایت نیست... هیچ راهم به دادگاه نخوددهداصلا نمیدونم‌کدوم دادگاه باید برم😔