2777
2789
عنوان

بخاطر خواهرشوهرم حالم از فیلم‌های عروسیم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 29 پست
اگر فیلم خام عروسی دارید ، بگو دوباره ادیت کننفیلم ایشان نباشه، توی فیلم

هی وسط فیلم عروسی هست یه فیلم نیست این توش نباشه

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

سفید

رنگشو دیگه اغراق کردی بنظرم دیگه خر هم باشه نمیاد تور سفید پفک دار شاین و تاج بذاره تو عروسی کسی دیگه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگشو دیگه اغراق کردی بنظرم دیگه خر هم باشه نمیاد تور سفید پفک دار شاین و تاج بذاره تو عروسی کسی دیگ ...

پف

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

رنگشو دیگه اغراق کردی بنظرم دیگه خر هم باشه نمیاد تور سفید پفک دار شاین و تاج بذاره تو عروسی کسی دیگ ...

اغراق چی

بجون بچم راست میگم چرا باید اغراق کنم

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

به فیلم بردار میسپردین محترمانه شوتش کنه اونورفیلم بردارا خیلی جدی ان

واقعا انقدر اعصابم خورد بود هیچی به ذهنم نمی‌رسید 

درکت میکنم عزیزم دخترخالم عروس یه قومی شد ازاول دختر خالم نمیخواستن فقط پسره خودشو کشته بود واسش میگفت فقط همین ومیخوام شب عروسیش ۴تا خواهرشوهرش لباس سفید عروس پوشیدن همش دور داماد بودن اصلا محل ندادن ب عروس خیلی شب مزخرفی بود دلم ریش شد واسه دخترخالم اینا یه مشت ادم عقده ای خدانترس هستن

چه عقده ای بیشتر خودش رو ضایع کرد اصلا جالب نیست کسی که عروس نیست خودشو شکل عروس درست کنه

بیشتر فامیلا بهشون حرف زده بودن

دوستام چند باری بهش تیکه انداخته بودن

واقعا مسخره بود

درکت میکنم عزیزم دخترخالم عروس یه قومی شد ازاول دختر خالم نمیخواستن فقط پسره خودشو کشته بود واسش میگ ...

وای درک میکنم واقعا

اغراق چیبجون بچم راست میگم چرا باید اغراق کنم

پس این حکم تیرش واجبه

تاپیک ها همه سره کاری هیچ کس سفید پف دار نمیپوشه من تا حالا ندیدم

جالبه تو امضا هم نوشتن کاربری دست پنج نفر بوده هر دفعه یه داستان جدید

تاپیک ها همه سره کاری هیچ کس سفید پف دار نمیپوشه من تا حالا ندیدمجالبه تو امضا هم نوشتن کاربری دست پ ...

حقیقتا منم باورم نشد ولی چمیدونم اسی قسم میخوره