2777
2789
خب مستاجر نیستین حتما که مشتریا میشناسنتونمنم حامله بودم تو خونه خودم مشتری داشتیم ولی جم کردم الان ...

مستاجرم گلم مشتری ام هم قدیمیای سالن هستن هم دیوار دوهفته یه بار آگهی میذارم هم‌تراکت پخش میکنم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر ازپسش بربیام نمیدونم چجوری مشتری جمع کنم اخه خودمم خیلی درونگرام وواقعا بجز فامیل دوست واشنا ...

منمب شدت ادم درونگرایی بودم 

حتی با اهل خونه ام‌ صحبت نمیکردم زیاد بیشتر تو لاک‌خودم بودم 

جذب مشتری ام بستگی‌ ب کار و‌تلاشت داره میگم ک‌یکم مسیرش طولانی ولی تهش قشنگه

خسته از تعلیق 💔

منمب شدت ادم درونگرایی بودم حتی با اهل خونه ام‌ صحبت نمیکردم زیاد بیشتر تو لاک‌خودم بودم جذب مشتری ا ...

اره دقیقا منم مثل خودتم حتی با خانواده هم اصن حرف نمیزنم😢میدونی من خیلی دقت میکنم

حوصلم زیاده ها حس میکنم واسه ریزه کاریاش 

میتونم خوب باشم 

من بشدت تو دوراهیم ازیه طرف میگم بشینم واسه کنکور 1405 بخونم البته من دوسال ازدرس دور بودم 1401 دیپلم گرفتم

ازطرفی میگم برم ناخن کاری یا رشته ارایشگری دیگه یاد بگیرم

نمیدونم چیکار کنم واقعا🤧

توالان حرفه ای شدی دیگه

مثلا یکسال طول میکشه جذب مشتری وماهر شدن؟

اره دقیقا منم مثل خودتم حتی با خانواده هم اصن حرف نمیزنم😢میدونی من خیلی دقت میکنمحوصلم زیاده ها حس ...

من بعد از ۲ سالم انچنان مشتری ندارم 

بستگی ب محیط زندگی و کاریت داره 

شغلم بم اعتماد بنفس داد 

معاشرتی شدم دیگه خجالت نمیکشم‌

تو‌رو‌ میبینم انگاری قبلا خودم و میبینم 

خسته از تعلیق 💔

من بعد از ۲ سالم انچنان مشتری ندارم بستگی ب محیط زندگی و کاریت داره شغلم بم اعتماد بنفس داد معاشرتی ...

جایی که من زندگی میکنم ناخن کار زیاد داره 

درکل سالن زیبایی زیاده مخصوصا بالاشهر

خدا کنه منم بتونم

حالا میگی مشترینداری زیاد 

یعنی مثلا یه ماه چقد درمیاری؟!اگه دوس داشتی جواب بده🤍

جایی که من زندگی میکنم ناخن کار زیاد داره درکل سالن زیبایی زیاده مخصوصا بالاشهرخدا کنه منم بتونمحالا ...

ببین شده توی یه هفته ۳٫۴ تمنم درامد داشتم 

درامدم متغیره 

و الان اکثرا سالن دار ها چند تا ناخنکار دارن و راحت میتونی مشغول شی 

خسته از تعلیق 💔