2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اونجوری ک خوندم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

تکذیب شد

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

🔴حذف آزمون آیین‌نامه رانندگی تکذیب شد

🔹پلیس راهور: حذف آزمون آیین‌نامه از مراحل دریافت گواهینامه رانندگی تنها برای افرادی امکان‌پذیر است که پیش‌تر در آزمون آیین‌نامه قبول شده و یک بار گواهینامه دریافت کرده‌اند.به عبارتی، این تسهیل فقط شامل حال کسانی می‌شود که پیش از این گواهینامه‌ای داشته‌اند و یک بار آزمون آیین‌نامه را با موفقیت گذرانده‌اند.

🔹این قانون شامل افرادی که برای اولین بار قصد دریافت گواهینامه دارند، چه برای موتورسیکلت و چه برای خودرو (گواهینامه پایه 3 و 2)، نمی‌شود و آنان ملزم به شرکت در آزمون آیین‌نامه خواهند بود. همچنین، برای دریافت گواهینامه پایه 1 نیز، حتی در صورتی که افراد گواهینامه پایه 3 یا 2 را دارا باشند، آزمون آیین‌نامه الزامی است.

❌خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه صحت ندارد.

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

ماجرای حذف آزمون آیین‌نامه رانندگی چه بود؟

پلیس راهور:

🔹 حذف آزمون آیین‌نامه از مراحل دریافت گواهینامه رانندگی تنها برای افرادی امکان‌پذیر است که پیش‌تر در آزمون آیین‌نامه قبول شده و یک بار گواهینامه دریافت کرده‌اند.به عبارتی، این تسهیل فقط شامل حال کسانی می‌شود که پیش از این گواهینامه‌ای داشته‌اند و یک بار آزمون آیین‌نامه را با موفقیت گذرانده‌اند.

🔹این قانون شامل افرادی که برای اولین بار قصد دریافت گواهینامه دارند، چه برای موتورسیکلت و چه برای خودرو (گواهینامه پایه ۳ و ۲)، نمی‌شود و آنان ملزم به شرکت در آزمون آیین‌نامه خواهند بود. همچنین، برای دریافت گواهینامه پایه ۱ نیز، حتی در صورتی که افراد گواهینامه پایه ۳ یا ۲ را دارا باشند، آزمون آیین‌نامه الزامی است.

🔹خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه صحت ندارد./ایسنا

نه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

برای پایه ۲..‌‌‌‌.۱...حذفه بعنی اگ به بار ایبن نامه امتحان بدی حالا برا موتور یا پایه۳فرق نداره لازم ب امتحان مجدد نیس اما اولین گواهینامه نیاز ب امتحان داره

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

🔴حذف آزمون آیین‌نامه رانندگی تکذیب شد🔹پلیس راهور: حذف آزمون آیین‌نامه از مراحل دریافت گواهینامه را ...

من گواهی ماشین دارم میخوام موتور یگیرم دیگه لازم نیست ؟

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                                                                                                                                       https://mrak.mraklinkzz.com/dl/29823?hash=AgADBR