2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه بچه بچه میخوام

182 بازدید | 13 پست

ارشدم  رو تازه گرفتم  تا الان میگفتم درسم تموم شه بعد  الان دیگه هیچ بهانه ای ندارم فقط دلم میخواد چند سال دیگه اقدام کنیم خودمون خونه بخریم بعد این خونمون رو پدرشوهرم داده البته قصد گرفتنشو نداره ها مرد خوبیه

خیلی دلم شور میزنه یه خورده هم خجالت میکشم فامیلامون همشون ۴۰ سال دارن زندگی لاکچری خم دارن ولی بچه دار نمیشن میگن هنوز وقتش نیس 

از طرفی یه بار یه دکتری گف دیواره رحمت خیلی نازکه سخت باردار میشی باید دارو مصرف کنی

دوس داشتم بچم اتاق داشته باشه که اگه خودمونم خونه بخریم  اول باید از تک خوابه شروع کنیم باید تخت خودمو بعد بزرگ شدنش جمع کنم 

سرمایه هم تا حدودی داریم طلا اینا

شوهرمم خیلی مرد خوبیه میشه کمکم کنید ۴ ساله ازدواج کردیم

ما نباید کمکت کنیم سیسی اینارو باید به شوهریت بگی

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو فعلا کیست دارم نمیشه اقدام کنم.

یه سال تایم بخر

بگو باید درمان شم، وگرنه بچه نمیمونه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چندسالتونه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم شاید بعدها همه چی جور بشه ولی با بالا رفتن سن نشه بچه اورد 

بازم همه چیوخ در نظر بگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگر شوهرت اصرار داره، حتما اقدام کن ، چون هم حامی خوبی برات میشه هم کمکت میکن. بعدش هم یکم بچه که بزرگتر شد خودش به فکر تعویض خونه میفته، بعدش هم خانم خانمها هنوز هیچی نشده فکر اینی که تختت رو جمع نکنی!!!!اگر فداکاری و مهربونی حتما بچه بیار، چون دیگه الویت بچه طفل معصوم

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  

والا چی بگم بچه آوردن اول از همه حوصله و اعصاب میخواد 

کمک میخواد حال مادرت خواهرت مادرشوهر هرکسی باشه بتونی بچه رو یکی دو بار در هفته ی بعد از ظهر بزاری پیشش ریکاوری بشی 

بدن سالم و مادرشاد میخواد افسرده باشی بدترم میشی 

پول میخواد اتاق مهم نیس حداقل تا سه چهار سال اول

.