2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم پدر 

بسیار بسیار زیبا و امؤزنده

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

My name با بازی هان سوهی و ان بوهیون 

من خیلی سخت پسندم تو سریال ولی از این تنها خیلی خوشم اومد

اقای ملکه هم طنزه کلا وایب خوبی داره

هاسپیتال پلی لیست هم خیلی قشنگه

زیبای حقیقی هم قشنگه

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

Me.sunshine 

Crash landing on you

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

فقط مای نیم‌عه که ندیدم ببینم میتونم پیداش کنم

اره حتما ببینش کلا ۸قسمت ۵۰ دقیقه ای هست ولی خیلی قشنگه

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
اسمش همینه؟ سرچ کردم نیومد چرا

ببخشید قندم

این فیلم ژاپنیه و اسمش پسر مثل پدر هستش

ولی ارزش دیدن داره بازم بسیار زیباست.

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم