2777
2789

ی ادکلن فروشی هس ادکلناشو میده دویست 

من بهش پیشنهاد دادم گفتم صفته میدم چهل تا ادکلن دویستی بده من سیصد میفروشم 

گفت بجا صفته کارت ملی بده 

بنظرتون چیکار کنم ایده خوبیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی کارت ملیمو بدم بد نیس

اون شخص ۴۰تا ادکلن بهت بده بد نیست؟؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره دویست میده ارزون فروشه

خوب اگه مطمئنه که خوبه ومشتری داری انجام بده انشالله موفق باشی 

فقط ازکیفیت مطمئن شو چندساله پیش از یه خانم توباشگاه اتکلن گرفتم ۱۰۰تومن ولی اصلا کیفیت نداشت تا میزدم بعد نیم ساعت بوش کامل میرفت هنوز که هنوزه پشیمونم

نمیدونم والا نظر تو چیه

مشتریشو داری مطمئنی میتونی بفروشی؟؟؟ یعنی هیچ کجای دیگه ارزون تر نمیدن؟؟؟

این شخصی که شما میشناسی رو دیگه کسی نمیشناسه که بره مستقیم از خودش بخره؟؟؟ میان ۱۰۰تومن گرون تر از شما بخرن؟؟؟

آیا جنسی هست که حاشیه سود ۱۰۰تومنی داشته باشه؟؟

ببین رک بهت بگم نمیخوام تهه دلتو خالی کنم اماااا 

نباید واقعا رویایی فکر کنی تو داری کارت ملی میذاری من تک پوشمو که دار و ندارم بود فروختم ۳۰تومن جنس اوردم با چه به به و چه چهی که آی ۱۰۰اوردم ۲۰۰ میفروشم چه کیفی میکردم وقتی اوردم تو دیوار اگهی زدم همه گفتن اوووو چه گرون مگه سر گردنس سرچ زدم تو همون دیوار دیدم کسای دیگه هم همون جنسو از همون تولیدی اوردن با ۲۰.۲۵ تومن سود دارن میفروشن من موندم و بارایی که قیمت خرید دادم بره که فقط جلو چشمم آینه دق نباشه کاسبی رو باید بلد باشی اگر سر زبون داری اگر مهارتشو داری بیار بفروش فامیلا شوهرم شورت ۷۰تومنی رو میارع به خانواده و فامیلا ۱۲۰میفروشه همه هم میخرن یه برچسب بی کیفیت میزنه به جنسای مغازه که اونا پلاستیکن واس من نخ پنبه اونهمه فرو میکنه تو دور و بریاش چه فروشیم داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مشتریشو داری مطمئنی میتونی بفروشی؟؟؟ یعنی هیچ کجای دیگه ارزون تر نمیدن؟؟؟این شخصی که شما میشناسی رو ...

من س ساله مشاور فروشم تو شرکتای دوره فروشی نه شهرامون جداعه من تو شهر کوچیک ترم اون گرگانه من تو دیوار نمیخوام بزنم تو اینستا فعالیت کنم و ببرم باشگاه ترایشگاه بفروشم 

من س ساله مشاور فروشم تو شرکتای دوره فروشی نه شهرامون جداعه من تو شهر کوچیک ترم اون گرگانه من تو دیو ...

خب پس اگر از خودت میبینی بسم الله پیجتم بده خودم اولین نفر فالوت کنم😁