2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به اخلاق شوهرت داره بعضی ها وقتی جدی بگی قبول میکنن بعضی ها رو باید همش بگی تا بعد از صدبار گفتن قبول کنن

من به شوهرم باید با یه عالمه ناز و غمزه بگم تا قبول کنه البته فقط وقتی سرحاله

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مثلا میخوام برم کلاس خیاطی، خیلی تعصب داره، میترسم بگه نه، بخاطر همین هی نمیگم :-(

اونقدددد بگووووو هر روز 😁😁

اجازه میده 😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

[QUOTE=50395940]اگه اینطور رفتار کنم، اونم همین رفتارو میکنه و هرکار دوسداشته باشه میکنه [/QU

تا حدی که به اون مربوط میشه نظر خواهی میکنم ولی چیزی که علاقه دارم شخصیه و حریم خودمه و باید بدونه که دخالت نکنه و البته خودمم همینطور

یروز بگوچقددلم میخاس ازتواینترنت مدل مانتوببینم خودم بدوزم

دفعه بعد بگو اگه لباس مردونم  بلد بودم خوب بودا براتویه بلیزمیدوختم همش یادم باشی

دفعه بعدبگویه پارچه خوشگل دیدم دلم میخاس خودم هنرداشتم  میدوختمش ولی حیف

دفعه بعد اگه خیاط توفامیل داشتین بگو تن  فلانی ی لباس دیدم خودش دوخته بود ب چ قشنگی کلی  غصه خوردم ک  من نمیتونم😔

و دفعه بعد بگو یه  کلاس خیاطی شنیدم فلان جاهس خیلی دلم میخادبرم یادبگیرم دوتاچیزی برا خودم بدوزم ی هنرم داشته باشم براشماسربلندیه.

برم ها؟

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
یروز بگوچقددلم میخاس ازتواینترنت مدل مانتوببینم خودم بدوزم دفعه بعد بگو اگه لباس مردونم  بلد ب ...

من میخوام برم حرفه ای یاد بگیرم، لباس عروس و....اينجور چیزا، خییییییلی علاقه دارم، قبل عقد میگفت میذارم بری برای فوق لیسانس درس بخونی ولی بعدش بهش گفتم بخونم برای کنکور؟؟؟؟ گفت نه لازم نکرده، گفتم قول دادیااااا گفت آقا اصلا من نامرد عالم.... دوست ندارم بری دور شی ازم :-|بعد یکاری برام تو آموزشگاه درست شد به هزار مصیبت اجازه داد، اونم سه ماه بود، تموم شد رفت، حوصله م سر رفته از بیکاری :-(

...
من میخوام برم حرفه ای یاد بگیرم، لباس عروس و....اينجور چیزا، خییییییلی علاقه دارم، قبل عقد میگفت میذ ...

خب شمااول درهمین حد رورضایت بگیر

بعد کم  کم بگو لباس عروس یادبگیرم ی درآمدم داشته باشم حوصلم سرتره و فلان

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده