2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاربر اینقدر پررو هست کلا جواب هیچکی نمیده.ولش کن

اگه توجه کنی میام سریع یه تاپیک حذف میزنم و میرم چون نمیتونم زیاد وایسم  شاید مشکلی دارم خب؟اگه شعور داشته باشی متوجه میشی نزار به پای پرویی تو پرویی ک اومدی زیر تاپیک این حرفو میزنی نه بنده 

💔🖤
واقعا فازت چیه ماهی یبار میای ی تاپیک میزنی جواب هیچکسم نمیدی؟؟؟؟مردم از رو انسان دوستی میان میگن خو ...

شاید مشکلی چیزی دارم ک نمتونم ج بدم خانم باشعور😐 چند تاپیک قبل نوشتم ک وضعیتم همونه اخه چ. ربطی به شعور داره بیشتر بخاطر ادمایی مثل تو که میان چرت میگن رفتم از  اینجا حالمو بدترمیکن چون 

💔🖤
شاید مشکلی چیزی دارم ک نمتونم ج بدم خانم باشعور😐 چند تاپیک قبل نوشتم ک وضعیتم همونه اخه چ. ربطی به ...

چن تاپیک قبلت ببین برا کی هست تو اگر شعور داشتی جواب پیامایی ک با نگرانی برات میزاشتنو میدادی مشکلی نداری قشنگ تو سایت میچرخی ک پیامی ک من دیروز برات گذاشتم امروز جواب دادی....حالت بد میشد حتی نمیومدی سر بزنی البته به من و بقیه ربطی نداره ولی وقتی چندین نفر ابراز‌نگرانی میکنن موظفی جواب بدی

چن تاپیک قبلت ببین برا کی هست تو اگر شعور داشتی جواب پیامایی ک با نگرانی برات میزاشتنو میدادی مشکلی ...

والله الان بعداز مدتها اومدم دیدم شما پیام دادی ج دادم چشممممممممممم ببخشید 🙏

💔🖤
چن تاپیک قبلت ببین برا کی هست تو اگر شعور داشتی جواب پیامایی ک با نگرانی برات میزاشتنو میدادی مشکلی ...

ولی یه چیزی بهت بگم این داستان قضاوت قضاوت که میگن درسته شما نباید قضاوت کنی ربطش بدی به شعور من من حتی حوصله و روحیه ندارم برم اینستا یا یه نوشته رو بخونه حال خوبی ندارم ولی شما گذاشتی پای شعور عب نداره ولی چشم میرم میگردم امشب جواب میدم من حتی به مامانم هم دیگ زنگ نمیزنم  روحیه ندارم   حتی روحیه ندارم بیام اینجا بخونم حرفای بقیه رو  که بهم میگی میگردی تو سایت انقدر بی شعور هم نیستم فقد بی روحیه ترینم خدا به سر دشمنم هم نیاره حتی 

💔🖤
ولی یه چیزی بهت بگم این داستان قضاوت قضاوت که میگن درسته شما نباید قضاوت کنی ربطش بدی به شعور من من ...

اخه عزیزمن دنیا ک به اخر نرسیده اینهمه ادم گفتیم برو عمل کن نترس مرگ یبار شیونم یبار تا کی میخای رو تخت بمونی؟به خدا توکل کن هرتاپیکت سر زدم ینفر نوشته خوب شدی یا نشدی ولی تو هیچ جوابی ندادی باز تاپیک جدید زدی خب ماهم ناراحت میشیم خود من هرسری میای نی نی سایت میایم سر میزنم ببینم از حالت چیزی گذاشتی یا ن....ایشالا خوب میشی خدا بزرگه برات دعا میکنم ببخش اگر ناراحتت کردم

اخه عزیزمن دنیا ک به اخر نرسیده اینهمه ادم گفتیم برو عمل کن نترس مرگ یبار شیونم یبار تا کی میخای رو ...

اشکال نداره حق دارید 💚 من الانم بخاطر اینکه شماگفتی اومدم پشت سرهم وگرنه میرم تا ماه بعد بیام سر بزنم 

💔🖤