2777
2789
عنوان

جای من بودین طلاق میگرفتین

155 بازدید | 15 پست

خودم شاغلم اگه برم خونه پدرم سربارشون نمیشم،۲۷سالمه یه بچه ۱ونیم ساله دارم،شوهرم خسیسه و زورگو،خیلی اهل حساب کتابه

بزرگترین مشکلم دوری از شهرم هس حفظ ظاهر میکنم اما تو دلم ناراحتم ،دو ساعت و نیم فاصله داریم ماهی یبار میتونم برم همش بعضی وقتا دو ماه یکبار

شوهرم به هیچ وجه راضی نمیشه بریم شهر ما،هر دو شهر هم مرکز استانه

خود خاک برسرم قبول کردم قبل ازدواج

تو حاملگیم افسردگی شدید گرفتم بیشتر از یک ساله دارو میخورم بهتر نشدم،الان دکتر بودم گفت ته تهش چون غریبی اینجا افسردگی باهاته همیشه

چیکار کنم

خدایا کمی آرامش فقط همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه با آدم خسیس سخته زندگی . آدم خسیس که با مشاوره رفتن درست نمیشه. در واقع خساست تو ذاتشه.

قبل از ازدواج متوجه خسیسیش نشدی؟

تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!

شوهر خواهر من خسیسه . به خاطر همین ویژگی رفتاری با کل فامیل قطع رابطه ان"که مبادا خونه کسی برن و کسی خونه شون بره. بیچاره خواهرم در عرض ۵ سال اندازه ۲۰ سال پیر شده و افسرده و منزوی. 

متاسفانه با آدم خسیس سخته زندگی . آدم خسیس که با مشاوره رفتن درست نمیشه. در واقع خساست تو ذاتشه.قبل ...

نه اونموقع متوجه نشدم،چندوقت بعد ازدواج فهمیدم

خدایا کمی آرامش فقط همین

نمیخوام مشاوره غلط بدم ولی با خواهرمم صحبت کردم که اگه مشکلت حادِ ، قبل از اینکه مجبور بشی قرص اعصاب و آرامش بخش بخوری ،برو و ببرش پیش مشاور و باهاش اتمام حجت کن . درست نشد چاره فقط جداییه یا تحمل زندگی تا سرحد مریضی و افسردگی. خواهرم تصمیم گرفته شاغل بشه و دستش تو جیب خودش بره و خودش خونه فامیل تنهایی بره بیاد. در واقع استقلال داشته باشه