2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی چیکار کنم

595 بازدید | 48 پست

شوهرم عصبیه هرچی بگم ناراحت میشه و قهر میکنه تا یه ماه هم سمتش نرم نمیاد سمتم..به همه فوش میده.ایراد از قیافه و قد و تیپم میگیره همش خیلی مغروره و خودشو عالی میدونه.چیکارش کنممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته ازدواج کردی

۵سال

امکان جداشدن ندارم شوهرم معتادوبی عرضس فقط دادمیزنه سرم هیچوقت نمیتونم باهاش حرف بزنم بابقیه خوبه فقط بامن اینجوریه همه حرصشوسرم حالی میکنه

امروزبربچه ی چیزخاسم بخره انقددادزدواومدمنم زد

کم کم اعتماد به نفسشو ازش بگیر درسته کار اشتباهیه ولی اینجور ادما لیاقتشون همینه راهشم اینکه بیای خیلی عادی جلوش مثلا تعریف کنی برادرت چقدر خوشتیپه یا چقدر باهوشه فلان مرد تو فامیل چقدر زرنگه تونسته زندگیشو سریع جمع و جور کنه و.... اگرم داد و بیداد کرد بگو من بی منظور گفتم چرا اینجوری میکنی مطمئن باش طی یک ماه تخریب کامل میشه اون وقت دیگ به تو گیر نمیده