2777
2789
عنوان

ایده برای رشد ابرو بیاییین

91 بازدید | 12 پست

دوستان من مرض کندن ابرو دارم الان یه قسمت خالی شده می‌خوام یه ماهه رشد کنه بنظرتون خرگوشک بگیرم یا سرم سریتا یا اگه ایده دیگه ای دارین بگین شاید ب بقیم کمک کنه این تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریتا از همه بهتر جواب میده ولی خیلی گرونه و ی دفعه ای هم نباید قطع کنی بعد از اتمام دوره .یعنی مثلا اگرر۲/۳ ماه هرشب مرتب زدی بعدش باید به صورت آهسته کمش کنی مثلاذهفته ای ۵ بار ,۳ بار ،دوبار ، تا برسونی به هفته ای یک شب و بعدش قطع کنی 

اگه یه ماهه می‌خوای نتیجه بگیری، باید یه کم صبور باشی چون رشد مو یه‌جوریه که نمیشه عجله کرد، ولی میشه تقویتش کرد.

خرگوشک (یا همون روغن کرچک): عالیه! کلی آدم نتیجه گرفتن. شبا بزن روی ابروهات، ماساژ بده و صبح بشور.

سرم سریتا: خیلیا ازش تعریف می‌کنن، مخصوصاً کسایی که رشد سریع و قوی می‌خوان. البته گرون‌تره ولی می‌ارزه.

ایده‌های دیگه؟

1. روغن نارگیل یا بادام تلخ: طبیعیه، ارزون‌تره، و تقویتی خوبه.
  2. ماساژ ابرو با انگشت: جریان خون رو بیشتر می‌کنه، کمک می‌کنه سریع‌تر رشد کنه.
  3. ژل آلوئه‌ورا: خنک و آروم‌کننده‌ست، ریشه‌ها رو تقویت می‌کنه.
  4. کاشت ابرو : بهترین روش برای برگرشتن ابرو های از دست رفته هست عالیه میخای بری برو کلینیک راما