2777
2789

سلام خواهرای گلم این درمانی که میگم از دکتر طب سنتی اسلامیه که خدایی هرکسی انجام داده درمان شده تازه خیلی ها باردارم شدن با این درمان.حتما انجام بدید طبق اصول حتما نتیجه میگیرید.( یه نخود زاج رو توی یه قاشق بالای حرارت گاز میگیریم تا آب بشه یکم که بمونه سفت میشه و مثل گچ میشه بعد این کار به راحتی پودر میشه با پشت قاشق یا دست پودرش کنید.یه قاشق غذا خوری عسل و یه قاشق مربا خوری روغن زیتون رو با پودر زاج قاطی میکنید توی یه ظرف کوچیکه.میریزیدش توی اپلیکاتور کرم ژل من خودم میله ی اپلیکاتور رو کم کم میکشم پایین بعد با قاشق مربا خوری کم کم از مواد میریزم داخلش دوباره می‌کشمش پایین تر و باز مواد میریزم تا پر بشه.قبل از تزریق همه کاراتون رو انجام بدید که دیگه از جاتون بلند نشید یه ملافه و شلواری که زیاد استفاده نمیشه رو پهن کنین زیر پا و باسنتون چون از مواد میریزه بیرون از بدن اینا کثیف میشن.بعد اپلیکاتور رو وارد رحم میکنید و تمام مواد رو خالی میکنید.و دیگه از جاتون بلند نشید.ادامه پایین...

به مدت ۷شب این دستور رو انجام بدید بعد از پریود بعد از ۷شب بقیه شب هارو تا پریود بعدی بدون زاج انجام بدید همین دستور رو..بهتره  چند ماه این دستور رو انجام بدید که نتیجه بگیرید.بعد از یه مدت یه چیزایی مثل دستمال کاغذی دفع میکنید که اینا عفونت واژن بوده.خیلی ها هم تیکه های گوشتی دفع میکنند که باید خداروشکر کنند چون اونا باعث سرطان میشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زخم دهانه رحم دارم یعنی با این ررمان میشم

آره..من خودم چند سال پیش زخم دهانه رحم داشتم یه دکتر طب سنتی بهم گفت عسل تزریق کن.خدا شاهده فقط سه شب استفاده کردم عفونت که نداشتم کلا زخمم از بین رفت..ولی این مطلبی که گذاشتم خیلی خیلی عالیه برای همه ولی طبق دستور باید انجام داد

یعنی فقط عسل تزریق کنم هیچ کار دیگه ای انجام ندادین ؟

این دستور رو انجام بدید بهتره برای تمام مشکلاتی که نوشته تو عکسا خوبه.ولی اگه نتونستید خود عسل به تنهایی هم برای عفونت و زخم خوبه البته عسل مطمعن.آلوده نباشه..تزریق عسل به تنهایی یکم اولش سوزش داره.بعد آروم میشی