دومادومون سالها پیش یه قرضی از بابامگرفته ولی نمیخواد پس بده ( اون زمان پول ۱۵۰ سکه تمام بهار آزادی)من رسید دارم خونه ساختن با پولا البته خودشونم داشتن زمینم از خودشون بوده حالا سه دانگ خونه بابام هم طبق وصیت و انحصار وراثت به اونا میرسه که حاضر نیست بیاد و بفروشیم . رفته بی اجازه وسایل بابامم تخلیه کرده وانت کرده برده خونه اش. زنگ زدم میگه بمن مربوط نیست و قطع کرد . هر چیم به دومادمون پیامکدادم اصلا جواب نمیده من چکار میتونم کنم ؟ برادرم با منه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.