2777
2789

رابطم با دخترخالم خراب شد💔بهم گفت از چشمم افتادی 💔

چند ماه گذشته حالم خوب نبود از همه لحاظ تحت فشار بودم و ازش ناراحت بودم  خیلی بهش بدبین شدم فقط افکار منفی داشتم راجبش تاپیکهایی زدم و پشت سرش بد گفتم که ای کاش دستم می‌شکست واونجور راجبش تایپ‌ نمیکردم 💔 و اون کاربریمو میدونسته و رفت خوند 

قید همه رو زده بودم فقط اونو داشتم توی زندگیم که اونم از دست دادم و تنها شدم و همچی بینمون تموم شد💔

بیشتر از هرکسی بهم نزدیک بود و از همه لحاظ هوامو داشت چقدر کمکم کرد چقدر من نامردی کردم که از پشت بهش خنجر زدم💔

هعی دیگه پشیمونی فایده نداره دیگه تنها شدم با هیچ فامیلی در ارتباط نیستم فقط همین یدونه بود که اونم رفت 

قدرشو ندونستم دارم دق میکنم 💔بیشتر از هرکسی دوستش دارم نزدیکترین فرد زندگیم بود باورم نمیشه دیگه تموم شد 💔تقصیر خودمه پس حقمه باید عذاب بکشم دیگه هیچکس توی زندگیم ندارم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتادی داره

دقیقا معتاد چی هیز بازی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره

خاک تو سرت افتخاره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دقیقا معتاد چی هیز بازی

نه منظورم این نبود 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی