2777
2789
عنوان

استیگمات وتنبلی چشم کودک 6ساله

316 بازدید | 15 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید 

من شهرستان زندگی میکنم چون خودم شبکیه چشمم چندبار عمل شد واز، کودکی نزدیک بینی داشتموتا بزرگسالی

حالا روی پسرم وسواس شدم موقع سنجش بهم گفتند یکی از چشم هاش ضعیف هست در حد کم 

الان توی یک ماه پیش سه تا دکتر ویه اپتو متریست بردم فقط اپتو ماریست گفت علاوه بر استیگمات بالا وضعیفی کم تنبلی هم داره باید روزی شش ساعت چشم سالم ببنده 

اما دکترا نگفتتد دوتا دکترها فقط استیگمات تشخیص دادن

دکتر ابری اقدم  متخصص چشم کودکان هم فقط استگمات دو ونیم و یک گفتند. 

الانواقعا درموندم چکار کنم 

ایا دکتر خیلی عالی و مطمئن سراغ دارید تو تهران که من بهش اعتماد کنم توراخدا کمکم کنید. کارم شده گریه بخاطر پسرم...  

د

اگه اپتومتریست گفته تنبلی داره حتما روششو اجرا کنید 

دیگه استیگمات و تنبلی اونقدری چیز خاصی نیست که بخواید برید تهران

همون روزی شش ساعت رو ببیندید اوکی میشه

باز بعد از عید هم یه معاینه ببریدش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم گریه چراااا . 

دکتر کاوه ابری ؟؟؟ ایشون متخصص انحراف هستن . دکتر پرورش دکتر نیک اقبال دکتر رجبی ‌. دکتر هاشمی ‌. دکتر احمدیه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

دختر منم ۶ سالگی عینک زد

متخصص چشم ربطی به آستیگماتیسم و اینا نداره

باید ببری آپتومتریست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نه مال پسر منم تنبلی و آستیگمات بود دکتر متخصص گفتن نبند من هم به حرف اون نبستم ولی بعد یه مدت که بردم معاینه صعیف شده بود یه بینایی سنج بود تویه مراسم دیدم وقتی به اون گفتم گفت چشم سالم و ببند هر روز پنج شش ساعت بعد نتیجه دادتنبلیش درست شد من سه سال بستم وهر سال دوبار میبردم کنترل میشد دیگه اون شماره موند وتنبلی هم درست شد

نه عزیزم گریه چراااا . دکتر کاوه ابری ؟؟؟ ایشون متخصص انحراف هستن . دکتر پرورش دکتر نیک اقبال دکتر ر ...

اتفاقا خودمپیش دکتر پرورش عمل داشتم عالی بوده منتها ایشون تخصصش روی شبکیه وسرشون شلوغ هست

یعنی دکتر ابری نباید میرفتم؟ دکتر ابریرعینک داده دوباره گفت یک ماه دیگه ببرم ننیدونم توی یک ماه میخاد چی بشه 

پیش کدام دکتر الان میبرید پسرتون را

من تو شهرستان آذربایجان شرقی هستم تیری  میبردم الان دقیقا اسم دکتر متخصص یادم نیست میلیاردها سال پیش بود چن متخصص رفتم الان فقط هر یکسال بینای سنجی میره 

منم یه نوع مشکل شما رو دارم پسرمنو از۳سالگی تشخیص دادن الان ۵ساله اس تنبلی استیماتیک وضعیفی انحراف تشخیص دادن ۳تا متخصص چشم پزشک بردم هر۳گفتن ۶ ساعت ببنند یه فوق تخصص بردم مال بچه هاس گفت روزی یک ساعت اونم اون چشمی که انحراف نداره بازیه فوق تخصص بردم اون گفت بستن لازم نیس یه شماره بالا عینک نوشت منم نخریدم همون قبلی روکه ۴تا دکترقبول کردن میزنه یه ساعت بستم و یه هفته پیش بردم دکترگفت تنبلی رفع شده بستن لازم نیس انحراف ضعیفی هم ببینیم دراینده کم میشه یانه

منم یه نوع مشکل شما رو دارم پسرمنو از۳سالگی تشخیص دادن الان ۵ساله اس تنبلی استیماتیک وضعیفی انحراف ت ...

خداراشکر رفع شده 

کدام دکتر توی تهران پیشنهاد میکنید من یه بار دیگه ببرمش

خداراشکر رفع شده کدام دکتر توی تهران پیشنهاد میکنید من یه بار دیگه ببرمش

من تبریزم تو تبریز بردم پیش دکترغفارزاده.عندلیب .حسن زاده .نبی هم برا عمل انحراف عالی .این ۳تا دکتر دکتراولی ۴ ساعت گفت ببیندم هر چشمشو. دومی گفت فقط سالم رو یه ساعت .سومی گفت نیازنیس یه عینک شماره بالا نوشت منم نخریدم