2777
2789
والا مثبت ۳۵ میخوره. ایندفعه تو هم از قیافش ایراد بگیر

چی بگم من خودم اصلا نمیگم خودم زشتم یا خوبم 

ولی احترام طرف مقابلم رو خیلی حفظ میکنم حتی اگر فقیر ترین یا بد ترین آدم روی کره زمین باشه

چون مجرده خیلی به خودش مینازه و هر جور توهینی بخواد بهم‌میگنه حتی بهش گفتم دوستم نداری نداشته باشه ف ...

خب این دیگه خیلی بیشعوره 

ولی هیچ کیس دیگه ای نداری؟

چون توهین میکنه واقعا فقط افسرده میشی 

خاستگار دیگه ای نداری 

کسی بهت پیشنهاد نداده به دلت بشینه؟

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این دیگه خیلی بیشعوره ولی هیچ کیس دیگه ای نداری؟چون توهین میکنه واقعا فقط افسرده میشی خاستگار دیگ ...

بحث کیس نیست فعلا ترجیح میدم تنها باشم چون با هر برم بیشتر یادش میفتم و بیشتر مقایسه میکنم و تنهاییش و اینجوری بیشتر حس میکنم ولی وقتی تنها باشم راحتترم

بحث کیس نیست فعلا ترجیح میدم تنها باشم چون با هر برم بیشتر یادش میفتم و بیشتر مقایسه میکنم و تنهاییش ...

متاسفانه دل ببندي ديگه نميشه كاريش كرد منم ميگم خدايا بهتر نميخوام همونو ميخوام

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

قیافه اش از نظر شما چجور بود راستشو بگید

والا خوشم نيومد ازش 

نچسب 

و سنش زياد ميخوره و مذهبي

يه عكس برات گذاشتم نميدونم كي بياد 

ولي شوهر مردمو ببين ابن بگه شوهرم خوشگله باز يه حرفيه

شبیه مادر پسرن چقدر مرده سرتره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مذهبی نیست بی دین بی دین مش رو ب اینا میخوره

من خودم همش ميگم تگه شانس داشتم  بخت  اولم داشتم 

اینم خوبه این هم ریش داره

اسی عکسشو نمیذاری دوباره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀