2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست
من عاشق رشته تغذیه بودم و البته اتاق عملنشد .خیلیم دودل بودم که بمونم پشت یا برمولی خب اومدم میکروبی ...

از اینکه پشت کنکور نموندی ناراحتی یا خوشحال؟ 

اینو از این جهت پرسیدم چون خودم ب نتایج امسالم امید ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰رو بزار رو نهاییحتمااااا سعی کن نهایت هردو بالای ۱۹ باشهکنکور ۳۰ بزنی با این شرایط قبولیحتمااااا ...

نهایی رو از الان روزی س چهار ساعت بخونم میرسم 

ولی کنکور همون ۳۰ درصد مخصوصا برای ریاضی و هم باید تلاش کنم 

اره عزیزم درک میکنم چی میگید دانشگاه چطوره ؟ خداکنه منم امسال بتونم برم

خوبه محیطش واقعا.من از لحاظ روحی شیش ماه اخر کنکور خیلی افت روحیه داشتم الان واقعا حالم‌ خوبه.مستقل تر شدم به کار و شغل فکر میکنم.درسامون سخت هست ولی استرس کنکورو دیگه ندارم.امیدوارم موفق شی و بهترین چیزی که میخوای برات مقدر بشه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

آها خوبه ک میشه برسی

پایه ام قوی نیست 

منظورم اینه از دهم یازدهم چیز زیادی بلد نیستم و بعد ی سری درس ها رو هم خراب کردم تو نهایی پارسال ک یازدهم بود 

موندم ک اگه نشد پشت کنکور بمونم یا شده برم آزاد ولی نمونم 

نهایی رو از الان روزی س چهار ساعت بخونم میرسم ولی کنکور همون ۳۰ درصد مخصوصا برای ریاضی و هم باید تلا ...

درصد ۳۰ خیلییی راحته

خیلی

تو فیزیک ۲ پایه رو میخونی برا نهایی

براهرکدوم چندتا تست بزنی و ازمون حل کنی خیلی بالاتر میزنی

ان شاالله که میتونید از اینکه پشت کنکور موندی پشیمون نیستی ؟

نه نیستم ، شاید اگ قبول نشم خدایی نکرده برای اینکه درس نخوندم پشیمون بشم 

ولی کلا دلم نمی‌خواست رشته ای ک دوست ندارم و بخونم ، کار هم کردم تابستون و اینا ادمین بودم اونم خوب بود

درصد ۳۰ خیلییی راحتهخیلیتو فیزیک ۲ پایه رو میخونی برا نهاییبراهرکدوم چندتا تست بزنی و ازمون حل کنی خ ...

وای انشالله ، برنامه ریزی میکنم الان از امروز شروع میکنم پس

پایه ام قوی نیست منظورم اینه از دهم یازدهم چیز زیادی بلد نیستم و بعد ی سری درس ها رو هم خراب کردم تو ...

ببین من پشتم خب 

اینکه بمونی یا نه کاملا بستگی ب شخصیت خودت داره ولی از پشت موندن از الان نگو شرایط همش داره بدتر میشه معلوم نیست سال بعد چ خبره

خوبه محیطش واقعا.من از لحاظ روحی شیش ماه اخر کنکور خیلی افت روحیه داشتم الان واقعا حالم‌ خوبه.مستقل ...

شماام عزیزم خوشحال شدم باهات صحبت کردم بدرخشید همیشه 

از اینکه پشت کنکور نموندی ناراحتی یا خوشحال؟ اینو از این جهت پرسیدم چون خودم ب نتایج امسالم امید ندا ...

خیلی خوشحالم.اما این فردیه.بعضی دوستام ناراحتن بعضیا هم مثل من راضی ان.بعد کنکور دیدم خیلی باز تر شد.خیلی ایده ها و کارا به ذهنم رسید برا ادامه که تا قبل کنکور بهشون فکر نمیکردم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

نه نیستم ، شاید اگ قبول نشم خدایی نکرده برای اینکه درس نخوندم پشیمون بشم ولی کلا دلم نمی‌خواست رشته ...

اها موفق باشی عزیزم 

من کم کاری کردم خودم قبول دارم ولی بین اینکه ی سال بمونم یا هر دانشگاهی ک متناسب با موقعیتم بود برم موندم 

خیلی خوشحالم.اما این فردیه.بعضی دوستام ناراحتن بعضیا هم مثل من راضی ان.بعد کنکور دیدم خیلی باز تر شد ...

خداروشکر ... موفق باشید همیشه 🌹🌹 

از دانشگاه هایی مثل دانشگاه آزاد اطلاعاتی داری؟ مثلا شهریش یا مدرکش...

مشاور گفت اینکه مدرک از دانشگاه آزاد باشه یا دولتی فرقی نمیکنه