2777
2789

جفت پا اره بلد جمله هم می‌گفت ولی بعضی از کلماتش نامفهوم بود ولی الان بزرگتر شده راحت حرف میزنه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من ۹ ماهه راه میرفتم چه گلی زدم به سر مامان بابام

فقط مامان بزرگم میگفته میاری اینجا بغلش کن چشش نزنن

یا مثلا دخترم زودتر از هم سنای خودش دندون درآورد باعث شد چهارتای جلوش خراب بشه

موندم چه بیکارین بخدا، دختر خاله منم تا رسد بهم پخترش که هم سن دختر منه اومد گذاشت کنار دختر من ببینه اختلاف قدیشون چنده خخخخ

به عنوان یه مادر بهت میگم اگه بچت بلده حرف بزنه نگرانش نباش بچه من سه سالگی یهو شروع کرد روان حرف میزد ذهن خودتو درگیر نکن بعضی بچه ها تنبلن دیر حرف میزنن

الان چند ماهشه؟

الان ۳سالشه نگران نباش من انقد نگران بودم بقیع هم هی میگفتن چرا بچت اینجوریه الان راحت حرف میزنه 

به عنوان یه مادر بهت میگم اگه بچت بلده حرف بزنه نگرانش نباش بچه من سه سالگی یهو شروع کرد روان حرف می ...

الان ۲۳ ماهه هست کلمه حدودا ۴۰ تایی میگه ولی جمله نمیگه به نظرتون خوبه تا این حد؟

الان ۲۳ ماهه هست کلمه حدودا ۴۰ تایی میگه ولی جمله نمیگه به نظرتون خوبه تا این حد؟

اصلا مقایسه نکن بخدا خودت اذیت میشی من این راهرو رفتم که بهت میگم خودش یهو شروع به حرف زدن می‌کنه 

اره بابا خوبه راه میفته

دختر منم همین بود الان دوسال و نه ماهشه جمله میگه کمو بیش

تقریبا خوب حرف میزنه

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

من خودم یادم میاد حرف همه رو میفهمیدم ولی هیچی نمیگفتم حتی یک کلمه اونموقع گفتار درمانی و اوتیسم واینا رو دور وبریای من نمیدونستن ولی یادش که میوفتم برام جالبه خیلی دیر به حرف زدن افتادم وقتی یهو شروع به حرف زدن کردم و خیلی روان داشتم برای زن عموم وعمه م فضولی مامانمو میکردم غش غش میخندیدن رو شکمشونو گرفته بودن نمیدونم به حرفهام میخندیدن یا اینکه یهو چقد زبون درآوردم😂

نظرشمام محترمه

فقط یه کلمه میگه (رفت ) همین !

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨