20mehrbano مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 عنوان خروپف نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 15984 بازدید | 38 پست دخترم دوماه و چند روزشه و خروپف میکنه کسی نوزادش اینجوری بوده 🥴امضام نمیاد 1396/10/05 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9558 اینم رفلاکس داره یعنی بخاطر همینه دختر شما چقدرشه؟ دختر من تازه رفته 6ماه البته خداروشکر رفلاکسش بهتره. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 دختر خواهر شوهرمم همينجورى بودا يادم نمياد چيكار كرد خوب شد یه سوالی بپرس برام بی زحمت 🥴امضام نمیاد
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 دختر من تازه رفته 6ماه البته خداروشکر رفلاکسش بهتره. خوشبحالت و خداروشکر 🥴امضام نمیاد
jooojooo25 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 8130 نیس اخه تمیز میکنم چاقه اخه خواهر زاده منم چاقهتند تند نفس میکشه موقع خوابم خروپف میکنه😍❤ 🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 چاقه اخه خواهر زاده منم چاقهتند تند نفس میکشه موقع خوابم خروپف میکنه😍❤ نه بابا 4 کیلو نیم بیشتر نیست چاقه چیه خواهر من😂😂 🥴امضام نمیاد
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9558 خوشبحالت و خداروشکر عزیزم بچه شمام خوب میشه بذار یکم بزرگتر بشه.جون بگیره رفلاکسش خیلی بهتر میشه من انقد استفراغ شستم تمام فرشام کثیفه.😷 خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
jooojooo25 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 8130 نه بابا 4 کیلو نیم بیشتر نیست چاقه چیه خواهر من😂😂 خخخخخ چند وقتشه اخه مال خواهر من دتیا اومد5 کیلو بودش 🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 عزیزم بچه شمام خوب میشه بذار یکم بزرگتر بشه.جون بگیره رفلاکسش خیلی بهتر میشه من انقد استفراغ شستم تم ... استفراغ هیچی میخواستم ببینم خروپفه بد نباشه یوقت سخت نفس میکشه 🥴امضام نمیاد
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 خخخخخ چند وقتشه اخه مال خواهر من دتیا اومد5 کیلو بودش ماشاءالله دوماهشه 4کیلو نیمه دنیا اومد 2900 بود 🥴امضام نمیاد
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 عزیزم بچه شمام خوب میشه بذار یکم بزرگتر بشه.جون بگیره رفلاکسش خیلی بهتر میشه من انقد استفراغ شستم تم ... دخترت به محصولات گاوی هم حساسیت داشت یا نه؟ برا رفلاکسش پرهیزی غذا هم داشتی 🥴امضام نمیاد
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9558 استفراغ هیچی میخواستم ببینم خروپفه بد نباشه یوقت سخت نفس میکشه نه سرشو یکم بالاتر بذار نترس چیزی نیست. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
jooojooo25 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 8130 ماشاءالله دوماهشه 4کیلو نیمه دنیا اومد 2900 بود ای نازی کوچولو جونم خوب حتما دکتر ببرش 🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9558 دخترت به محصولات گاوی هم حساسیت داشت یا نه؟ برا رفلاکسش پرهیزی غذا هم داشتی دختر من شیر خشک میخورد از اول. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 ای نازی کوچولو جونم خوب حتما دکتر ببرش از بس دکتر رفتم دیگه حالم داره بهم میخوره 🥴امضام نمیاد
20mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5710 دختر من شیر خشک میخورد از اول. اها 🥴امضام نمیاد