2777
2789

لطفاً جواب بدین خانوما میخوام ببینم کدومدشیرخشک وزن دهیش خوب بوده واین تاپیک هم بمونه برا مامانایی که درگیر این موضوعن

یه دنیا ممنووون از لطفتون ♥️

اپتامیل پرونوترا میدادم.

دیگه گیرم نیمد.

الان اپتامیل ساده.البته کمکی

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

ببینید بین شیرخشکها sma خیلی عالیه

ولی خب یخورده گرونتره

من پسرم بیومیل میخورد

الان نمیدونم چرا دوسش نداره.هیپ خریدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سوپرامیل میدادم بشدت وزنشون بالا رفت ماهی دو کیلو اضافه میکردن البته اینم بگم دوقلو هستن با هم روزی یک قوطی کامل شیر خشک میخوردن حالا نمیدونم بخاطر پرخوری یا کلا شیرخشک خوب بود که وزن میداد

نظرشمام محترمه

من سوپرامیل میدادم بشدت وزنشون بالا رفت ماهی دو کیلو اضافه میکردن البته اینم بگم دوقلو هستن با هم رو ...

اهااا نه ماشالااا زیاد میخوردن پسر من ۸ ماهشه هر وعده ۹۰ میل رو به زور میخوره خیلی وقتا هم ناقص میزارع🤦🏻‍♀️

اهااا نه ماشالااا زیاد میخوردن پسر من ۸ ماهشه هر وعده ۹۰ میل رو به زور میخوره خیلی وقتا هم ناقص میزا ...

بچه های من بعضی روزا یک قوطی ونصف میخوردن که به هر کسی میگم باورنمیکنن خداروشکر گذشت الان شیرخشک خیلی گرون برای قشرما 

نظرشمام محترمه