الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری عسل و دارچین مصرف میکنی؟؟ اخه دارچین سقط کنندست.من فقط هفت روز پریودیم عسل و دارچین میخورم.بق ...
من تقریبا هروز مصرف میکنم یه قاشق پر غذاخوری عسل میریزم نصف قاشق چای خوری هم دارچین میریرم هم میزنم میخورم خیلیم خوشمزس. از پریودی میخورم تا روز بیست پری . تا اون موقع بخوری که مشکلی ایجاد نمیکنه
من تقریبا هروز مصرف میکنم یه قاشق پر غذاخوری عسل میریزم نصف قاشق چای خوری هم دارچین میریرم هم میزنم ...
والا من شنیدم که تا روز ۱۲ بخورید.منم فقط تا هفت روز پریودیم میخورم.انقد حساسیت به خرج میدما بدتره.نمیتونم بارداربشم انقد حساس شدم.ولی خب چه کنم دست خود ادم نیست که.میخوام اصن روزهای نزدیکی هم شانسی باشه ولی خب حساسیت و استرس نمیزاره که.یه شب درمیون هم خسته کنندست و استرس اور.