2777
2789

منم مصرف کردم تازه پلی کیستیک هم بودم اصلا فکرنمیکردم توماه اول اقدام به بارداری حامله بشم فقط ۱ماه داروگیاهی مصرف کردم توپریودی هرصبح عسل ودارچین یه قاشق میریختم زیرزبانم،جوشانهده نوندمریم هم میخوردم

هرکه بامرغ هوادوست شود            خوابش آرامترین خواب جهان خواهدبود
اره اب جوش رو با یه قاشق چایخوری دارچین و یکم اندازه یه نصف قاشق کمتر زنجبیل قاطی کردم و گذاشتم یکم ...

وای من دارچین و عسل و بی اب درست کردم نتونستم بخورم پایین نمیرفت که😀

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو جنسیت هم تاثیر میذاره؟

منم دوسال بود بچه دارنمیشدم یه ماه ازروز۳پریودتا۷ام شبی دوتالتروزول خوردم صبحاناشتانصف استکان عرق رازیانه میخوردم درروزم سه وعده چای دارچین وهل وعسل میخوردم

ترنم جان عسل و دارچین خوردی باردار شدی؟؟؟؟

سلام.منم تعریفشو شنیدم.با این ماه میشه پنج ماه اقدام.از ماه سوم شروع کردم به مصرف دارچین و عسل.اما نتیجه ایی نگرفتم.

سلام.منم تعریفشو شنیدم.با این ماه میشه پنج ماه اقدام.از ماه سوم شروع کردم به مصرف دارچین و عسل.اما ن ...

منم چهار ماهه اقدامم ایشالا جفتمون بزودی باردارشیم

فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
منم چهار ماهه اقدامم ایشالا جفتمون بزودی باردارشیم

چجوری عسل و دارچین مصرف میکنی؟؟

اخه دارچین سقط کنندست.من فقط هفت روز پریودیم عسل و دارچین میخورم.بقیه روزها رو میترسم بخورم.

چجوری عسل و دارچین مصرف میکنی؟؟ اخه دارچین سقط کنندست.من فقط هفت روز پریودیم عسل و دارچین میخورم.بق ...

من تقریبا هروز مصرف میکنم یه قاشق پر غذاخوری عسل میریزم نصف قاشق چای خوری هم دارچین میریرم هم میزنم میخورم خیلیم خوشمزس. از پریودی میخورم تا روز بیست پری . تا اون موقع بخوری که مشکلی ایجاد نمیکنه

من تقریبا هروز مصرف میکنم یه قاشق پر غذاخوری عسل میریزم نصف قاشق چای خوری هم دارچین میریرم هم میزنم ...

والا من شنیدم که تا روز ۱۲ بخورید.منم فقط تا هفت روز پریودیم میخورم.انقد حساسیت به خرج میدما بدتره.نمیتونم بارداربشم انقد حساس شدم.ولی خب چه کنم دست خود ادم نیست که.میخوام اصن روزهای نزدیکی هم شانسی باشه ولی خب حساسیت و استرس نمیزاره که.یه شب درمیون هم خسته کنندست و استرس اور.

والا من شنیدم که تا روز ۱۲ بخورید.منم فقط تا هفت روز پریودیم میخورم.انقد حساسیت به خرج میدما بدتره.ن ...

اره باهات موافقم . منم تقریبا همینطوری شدم 😢